Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaja23456

Co znaczy dominująca kobieta w łóżku ?? :o

Polecane posty

Gość polaja23456

spotkałam niedawno faceta który dał mi do zrozumienia że lubi dominujące kobiety w łóżku co mnie zdziwiło bo sam ma 190 jest potęzny i myślałam że akurat kto jak kto ale on lubi delikatne i uległe. Ale mniejsza z tym mam pytanie co znaczy dominująca kobieta w łóżku ? Że niby co ? Że trzeba mu przywalić czy co ? Ja naprawdę nie wiem ojak to rozumieć :o

Gość uciuana
To znaczy że kobieta przejmuje inicjatywę, że kontroluje facetem ;)

Gość gość
to znaczy kobieta na górze facet na dole

Gość gość
Tzn. że wypina kiedy chce.

Gość gość
Dominująca to może znaczyć, że sadystka. Ja mam takie skłonności i lubię kiedy facet robi coś poniżającego, np. rzucam mu wibrator i musi go sobie wkładać, lubię kiedy liże mi stopy jak pies, lubię go bić, lubię kapać na niego woskiem ze świeczki, mam też kupiony strap-on i kiedy jest grzeczny to go ostro rżnę.

Gość gość
Czasami też sram mu na klatę.

Gość gość
@ Akurat tego nie robię i nie planuję robić podszywie. Ale na pocieszenie, specjalnie dla ciebie napiszę, że pissing lubię i od czasu do czasu się zabawiam również w ten sposób. Jakby kręciło mnie sranie to też bym mogła. Możesz mi tylko pozazdrościć tego, że znalazłam dobrego niewolnika.

to znaczy w skrócie, że facet jest d**ą wołową i śmierdzącym leniem do tego stopnia, że nawet nie umie lub/i nie chce sie kobietą w łóżku zająć

Gość mariiiia
nie chciałabym takiego faceta :(

Gość gość
Nazywanie uległego faceta leniem to pomyłka. Uległy mężczyzna daje od siebie o wiele więcej niż zwykły facet.

Gość gość
Ciesz się. Możesz mu rozkazać żeby całe dnie robił ci minetę, a dla niego nagroda będzie rzadko. Od czasu do czasu załóż mu pas cnoty i wtedy nawet nie będzie mógł się onanizować.