Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julenka0201

Poprawy sobie humowr - nasze zalety

Polecane posty

Zabawa polega na tym ze kazda lub kazdy z nas napisze 5 swoich zalet, a co tam:) Poprawmy sobie samopoczucie zamiast caly czas sie uzalac:) zaprawszam:)

1. Mam dobrą prace 2. Mam 177 cm i waze 57 kg. 3. Jestem mistrzynią w planowaniu i spelnianiu planów 4. Umiem oszczedzac i zawsze mam uciułane na czarna chwile min. 500 5. Dogaduje sie z facetem juz od 6 lat i nigdy nie zacwialam jego zaufania, ani on mojego.

Gość bibi121212
nie wiem czy to zaleta ale nie przeszkadzają mi moje wady :)

zajbisty facet, z głową na karku, przystojny, dobrze zarabiający, inteligentny uparty, dążący do celu... Aniol ciemnosci... zostaniej moja? :classic_cool:

Gość Anka z Poznania
umiem polizać jajka mając penisa w ustach :classic_cool:

Gość rutttq
wytrwała i twarda w osiaganiu celu silna, silniejsza od mezczyzn, mentalnie ładna skóra , jasna oczy ciemno-niebieskie mam powodzenie

No dobra... -Mam niesamowicie dobrą pamięć -Potrafię błyskawicznie łączyć ze sobą fakty -Jestem dobrym negocjatorem -Mam niesamowity śmiech. -Mam "nosa" do ludzi.

Gość lkwlkj
-jestem baaaardzo atrakcyjna, od dziecka slysze komplementy -inteligentna, otwarta, znakomity sluchacz, neizastapiony rozmowca -ciepla, wrazliwa, zawsze chetna pomoc innym, niezwykle opiekuncza -mistrzyni w robieniu loda:):):) i ogolnie w lozku -kobieca, niezwykle zmyslowa, bezustannie przyciagajaca uwage mezczyzn troche brzmi to jkabym byla zarozumiala..:) ale tak nie jest, jestem wbrew pozorom bardzo skromna na codzien, moze nawet za bardzo:)

Gość lkwlkj
bardzo madra babka:)