Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potargana agata

Jak odmowic wizyte u psychologa z powodu braku kasy

Polecane posty

Gość potargana agata

Chodze juz chyba z pol roku ale teraz mamy gorzej z kasa.Pewnie bym wysuplala ale tym razem jeszcze bym poszla a potem i tak ciezko bedzie Mam umowiony nastepny termin Jak myslicie mozna zadzwonic i zrezygnowac?I co powiedziec?Czy napisac smsa?

Gość kebab turecki
zadzwoń po prostu... z niczego się nie musisz tłumaczyć :)

ja bym zadzwonila i poprosila o przelozenie terminu wizyty skoro nie masz pieniedzy teraz a wiesz ze bedziesz miala w przyszlym meisiacu, przeloz na przyszlyu meisiac i tyle nie musisz sie tlumaczyc dlaczego po co na co

Gość potargana agata
agnieszko wlasnie nie chce przekladac bo nie wiem co za miesiac bedzie sytuacja sie pogorszyla niestety wole sie nie umawiac na konkretny termin a chodze przynajmniej 2 razy w miesiacu

Gość potargana agata
a myslicie,ze glupio jak powiem,ze chwilowo musze zrezygnowac z wizyt z powodow finansowych jak bedzie lepiej to zadzwonie czy cos w tym stylu

Gość potargana agata
czy moze lepiej juz isc na ta wizyte-jest w ta sobote i na koniec powiedziec,ze nie umawiam sie na nastepny termin

Gość Versacee
powiedz ze jestes chora,albo napisz smsa ze cie nie stac na wizyty

skoro wiesz ze to jest ponad twoj budzet to bez sensu isc i placic nie idz a skoro chcesz zadzwonic i odwolac to pwoiedz po prostu ze odwolujesz, nie wiem z powodu finansowego jestes zajeta powiedz cokolwiek po co masz isc i placic a pozniej plakac ze nie masz pieniedzy?

Gość życie w matrixie
a nie możesz iść na wizytę i umówić się, że bedziesz chciała raz w miesiącu a nie dwa razy jak do tej pory? szkoda przerywać całkowicie jesli to nie koniec terapii

Gość bo nie planuje teraz
nie, jennifer, nie rob tego. idz do tego lekarza!!!!!!!!!!!!!

Gość potargana agata
nie jestem jennifer:Onie mam az takich problemow jak ona:P no wlasnie szkoda ale tak sie stalo,ze chwilowo jestem jedynym zywicielem rodziny bardzo mi szkoda a z drugiej strony ostatnio nawet tych zadan nie odrabialam teraz mialam 2 tygodnie zeby codziennie cos tam robic i nicnie zrobilam nie przykladam sie a chodzic zeby pogadac to bez sensu troche sie u mnie pomieszalo i jakas niezorganizowana jestem