Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

boleczki

Polecane posty

Gość stopppppnnnwyulll
Hinweis: Seit dem 01.01.2002 gelten neue gesetzliche Vorschriften zur Sachmngelhaftung: Dieser Vertrag gilt daher nur fr den privaten Verkauf von gebrauchten Kraftfahrzeugen. Wenn ein „Unternehmer ein gebrauchtes Kfz verkauft, ist der in diesem Vertrag enthaltene Ausschluss der Sachmngelhaftung unwirksam. Seit Oktober 2005 gibt es neue EUeinheitliche Fahrzeugpapiere. An die Stelle von Kfz-Brief und Kfz-Schein tritt eine zweiteilige Zulassungsbescheinigung. Teil 1 muss der Fahrer stets dabei haben, wie bisher den Schein. Teil 2 entspricht dem bisherigen Kfz-Brief. Vorteil: Die neuen Papiere sind flschungssicherer.

Gość dajcie mi ten
dajcie ten zasrany numer

no ja Was prosze..."bo inni jej zazdroscili bogactwa"...nie osmieszajcie sie takimi tekstami,bo pomysle ze tu na prawde samo gimnazjum siedzi.Pamietam (wielu pamieta) jak zaczynala sama.wiec o czym ja w ogole mowie...ide stad bo mi szkoda czasu na ten temat.Dobranoc

Gość mosz i tyrkoj
889477506

Gość dr hałsa
490 końcówka a nie 506

Gość dajcie mi ten
ania jeden ani drugi jest nieprawidlowy

Gość kysstian
506 ośle

Gość dr hałsa
490.....

Gość mosz i tyrkoj
taki jenny podała ale mówiła ze o 22 wyłacza tel i wyrzuca karte, bo to był numer chwilowy na potrzeby kafe

Gość cwana jenni
ale was dzisiaj jenni skopała buhahahha

Gość mosz i tyrkoj
21:50 [zgłoś do usunięcia] jennifer8787*** macie 10 mint bo po 22 wyłaczam telefon 889477506

Gość dajcie mi ten
sciema nie ma odwagi odebrac pusta koorva

Gość mosz i tyrkoj
twoim asystentko nikt nie ma zamiaru zyc po tym jak sie wielokrotnie kompromitowałas n a temat zebó jak kłamałas, ze jestes w hiltonie i wrzuciłas xerowane menu :D

Kurwa pierdolnieta masochistko skończ zakładać te debilne tematy a cała reszta zamiast się nakręcać lepiej by zrobiła ignorując te psycholke. To by był dla niej dopiero masochizm

Gość łohhoo
prezes daremny jesteś

Gość ja zadzwoniłam
poczta sie włacza :o

najgorzej,ze ona tak daleko fantazjuje,ze nie wiadomo czy sama w to niewierzy:( szkoda dziewczyny:(

" 22:39 [zgłoś do usunięcia]Michaił01 K**wa pie**olnieta masochistko skończ zakładać te debilne tematy a cała reszta zamiast się nakręcać lepiej by zrobiła ignorując te psycholke. To by był dla niej dopiero masochizm Jak mi stał tak mi stoi... Prasowany kołnierz u koszuli moi" Nic lepszego w przeciagu roku nie slyszalam :)

Gość moj kot jest ok
rzeczywiscie wizaz nie dziala :(

Gość ktos podal ten link ...
przecież namiary do Magdaleny Wojtusik nawet dzieci z przedszkola znają, dzwońcie i zamawiajcie usługi budowlane : http://www.anmak.pl/kontakt.htm

Gość moj kot jest ok
to nie ta magda.. nie robcie komus problemow!

mi tam ona wisiała, zlewałam ją ciepłym moczem i latała mi koło chuja:D:D:D Wiecie o co kaman.... Ale jak zaczęła jazdy i wyzywanie od plebsu, biedaków...no to nie fair...:O Może i kiedyś wklejała zdjęcia, młoda była, głupia... Ale mogła przecież nie prowokować i każdy dałby spokój, a tak sama się doigrała...:P Po drugie nick to nie imię i nazwisko, że żeby go zmienić trzeba do sądu iść:O Rozwiązanie było proste, ale nie o to jej chodziło, ale o to żeby wszyscy wiedzieli, że jennifer jest BOGATA I MA WSPANIAŁE ŻYCIE JAKIEGO(jak ona sama sądziła) NIKT INNY NIE MA :O:O:O Żal :O