Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rozkminkaa

Facebook: Czy znajomi którzy oglądali twój profil znajdą się w propozycjach ???

Polecane posty

Witam Zauważyłam, że osoby które kompletnie nie mają ze mną nic wspólnego pokazują mi się w propozycjach znajomych. Zaznaczam niemożliwe, abym miała je na mailu, gg albo innym komunikatorze. Czy moja teoria jest prawdziwa?:)

Gość bo te osoby mają wśród
swoich znajomych inni znajomi - tak mi się wydaje. Mi też pokazują się zupełnie obcy ludzie - a później okazuje się, że ktoś z moich znajomych ich zna :-)

No tak ale czemu pokazuje ci się tylko jeden znajomy jednego znajomego? Czemu akurat ten...strange

Gość jutrobedelepsza
pokazuja ci sie znajomi znajomych, mi poazj sie mnowstwo i czesto sie zmienia dziwne, ze tobie pokazuje sie tylko jeden...ilu masz znajomych dodanych do fb?

mam z 50 nie jestem fanka:) ale zastanawia mnie czemu wyświetla mi się dziewczyna mojego kolegi z pracy notorycznie a żaden inny znajomy z jego listy...Zaznaczam, że nie mamy kompletnie nic wspólnego mieszkamy nawet w innych miastach

Gość tetettetett
test

Gość jutrobedelepsza
hmmm....wiesz jezeli tak jest to mozliwe, z najczsciej wyswietlaja sie osoby, ktore wczesniej na ciebie klikaly/klikaja/podgladaja moze ta dziewczyna czesto cie sprawdza, bo jest zazdrosna...? ale to tylko teorie..

No własnie raczej tego nie udowodnimy...ale jak mi non stop wisi w propozycjach to zaczelam sie zastanawiac. no nic dzieki za odpowiedz dobranoc:)

Gość placzeplacze
a co to znaczy kiedy na dole przy linku ''czat'' masz niedostepnych znajomych zadnych na czacie i czasem pokazuje (0) znajomych a czasem nie pokazuje zadnej liczby mimo ze wszyscy niedostepni?