Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaaa

mozliwe nudnosci w 3 tyg od zaplodnienia?

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaaa

jak w temacie :) pytanie z typu "głupich" ale może któraś tak miała? mam już 2 dzieci i nigdy nie miałam nudności, a teraz (stosunek w dni plodne - zawsze "zaskakiwalo" od pierwszego podejscia) od 2-3 dni przez caly dzien mam nudnosci :( nie wkrecam sobie ciąży - nic z tych rzeczy pytam z ciekawości - czy to możliwe :) pozdrawiam :)

Gość retana
No pewnie. Ja mialam pierwsze nudnosci dzien przed @ czyli jakies 2 tygodnie od zaplodnienia.

Gość xlnder
ja tak mialam. -dzis córeczka ma 4 mies

Gość rumianek dzbanek
Ja miałam 2 dni samopoczucie przypominające jakąś grypę żołądkową i wtedy prawdopodobnie nastąpiło zagnieżdżenie - 9 dni po owulacji. A mdłości miałam już chwilę po zrobieniu pierwszego testu.

Gość retana
No pewnie. Ja mialam pierwsze nudnosci dzien przed @ czyli jakies 2 tygodnie od zaplodnienia.

Gość pytajacaaaaaaa
no to mnie pocieszyłyście :( ja przy 2 dzieci czułam się rewelacyjnie :) teraz myślałam że to może jakiś wirus żołądkowy, ale dopiero w południe mogę coś zjeść a jak zjem to cały dzień czuję i niezbyt mi dobrze... zachciało mi się stosunku przerywanego :( spontan :( do tego "po" miałam "wyciek" i pomyślałam, że chyba nie zdążył trudno - co będzie to będzie :) myślałam że tego typu rewelacje występują w 3 miesiącu :) ale to pewno nie ciąża :)

Gość pytajacaaaaaaa
zapomniałam :) dziękuję za odpowiedzi :) pozdrowionka dla mam i dzieciątek :)