Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wwwsss

zdrada - co dalej

Polecane posty

to było 2,5 roku temu. podejrzewałam wówczas, że mnie zdradził, on jednak ciągle zaprzeczał. teraz, gdy mamy poważny kryzys w małżeństwie przyznał się. miałam nadzieję, że uda nam się przejść przez ten kryzys. po tym, co mi wyznał zastanawiam się czy to w ogóle jest możliwe.dodam, że wyznał to, bo chciałam poznać prawdę i sama nalegałam. właściwie i tak ją znałam, ale on zaprzeczał, więc miałam nadzieję, że może jednak nie. najgorsze jest to, że mamy dwójkę dzieci (niespełna roczne i 7 - letnie). to trudna decyzja. proszę o pomoc.

Gość llloppp
a jakie zycie jest po zdradzie będąc razem? nie gryzie Cie to mieszkając z nim? Ja nie mógłbym ponownie zaufac. Wychodziłbym i do pracy i myslał czy znów coś sie nie dzieje, albo partnerka jedzie na szkolenie i tez myśle czy znów nie flirtuje, zdradza. Zastanów sie czy to warte tego. Bedąc z kims tylko z rozsadku dla dzieci czy finansowo to oszukiwanie własnego zycia.

Gość ffffffff6666
jak cię dziad zdradził to znaczy że cię nigdy nie kochał wypierdol gnoja z domu

Gość latajacy holender
spakoj,wymeldoj,podaj o alimenty

Gość do wwwsss
kryzys kryzysem,ale czemu teraz sie przyznal? wczesniej brakowalo mu odwagi? i wniosek-czy dobrze jest tobie zyc z zaklamanym czlowiekiem.

Gość latajacy holender
nie!