Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roggen

Czy kobieta ma ochotę od razu się kochać?

Polecane posty

Gość Roggen

On i ona znają się już dość długo. Oboje strasznie na siebie napaleni. Spotykają się, żeby w końcu się wybzykać. Ona jest mokra jeszcze w drzwiach. Czy można tak od razu - jak na filmach - od razu przejść do stosunku? Bez żadnej nawet najkrótszej gry wstępnej? Po prostu od razu się do siebie przyssiewają, z żądzy. Czy może to u kobiety jest niemożliwe? Pytam, bo jestem nauczony przez dotychczasową partnerkę, że bez rozgrzania nie ma kochania. Wiem, że technicznie jest to możliwe (ona wilgotna). Ale czy konieczne? Czy jak kobieta jest wilgotna, to jest już podniecona i gotowa, czy jeszcze trzeba o nią trochę zadbać? Czy po prostu w wypadku jej ogromnej chuci jest to zbędna strata czasu? Proszę o odpowiedzi kobiet.

zalezy od kobiety :P dla mnie to zbedna strata czasu inne trzeba rozgrzewac :classic_cool:

Gość wujekstaryhejk
normy nakazują nalać wina napić się zjeść kolacje spytać o pozwolenie rodziców i dopiero zacząć planować antykoncepcje a na końcu czyli po jakimś roku zacząć zbierać na mieszkanie XD

09:37 Roggen On i ona znają się już dość długo. Oboje strasznie na siebie napaleni. Spotykają się, żeby w końcu się wybzykać. Ona jest mokra jeszcze w drzwiach. :D:D:D a co sprawdzales majty????????????????????

msf---> Stwórca po za rozumkiem i odczuwaniem dał nam coś takiego jak język do komunikacji wiec nie ekelaja tu mitu że w facetach i ich wyczuciu lezy problem :classic_cool:

Cześć V :D Tak właśnie- problem jest taki że kobieta czegoś chce, ale nie powie tylko jest zawiedziona że facet na to nie wpadł. Co do pytania- tak, można przejść od razu do rzeczy. Są kobiety które potrafią mówić czego chcą. Mam jedną z nich :P

rusłan ty sobie nie słodź faceci mają podobne problemy komunikacyjne. Wolo nic nie robic niz zapytac :classic_cool:

Gość Roggen
msf - dzięki za ten link o romantyzmie, bo za Chiny Ludowe nie mogłem skumać o co chodzi z tymi kwiatami. Artykuł trochę mi rozjaśnił. Dawałem, bo działało, ale nie znałem mechanizmu dlaczego :) Niestety moja obecna kobita za nic nie powie czego chce i każe się domyślać. Nawet poźniej nie powie, że coś jej się szczególnie podobało. I jak tu dogodzić kobiecie? :)

Romantyzm jest obecnie tak ważny, ponieważ pomaga kobiecie powrócić do jej kobiecości. Przez większą część dnia kobieta wykonuje tradycyjnie męskie zajęcia, które wymagają, by "przesunęła" się bardziej ku męskiemu pierwiastkowi. Aby poczuć ulgę, kobieta potrzebuje pomocy partnera, by powrócić do swej kobiecości. :D:D:d koorwa wiekszej bzdury nie czytałam :D:D:D:D:d

Gość czarna latawica
oj przestan Fał:P:P ja potrzebuje romantyczności :classic_cool:

Gość wujekstaryhejk
kobieto jak cie przelecę to zapalisz świece jak ci wsadzę to spadniesz pod ladę jak będziesz ujeżdżać konia to kupie ci słonia XD

wrona i powoduje to u ciebie podniesienie kobiecosci?:D:D daj spokój chyba w to sama nie wierzysz a jak wierzysz to polecam dobrego specjalistę :P i mówie tu całkiem powaznie :classic_cool:

Gość czarna latawica
No nie:D:D i bez tego czuje sie kobieca:classic_cool: co nie znaczy ze panowie nie mogliby być romantyczni, chociaz czasami :P:P Na szczescie z kobietami nie miewam takich problemów 😴

Gość czarna latawica
kupują:classic_cool: i zawsze pijemy wino przy świecach:P a potem .. romantycznie sie nacieramy oliwkami :P:D

"romantycznosc" w postaci świec i kwiatów to można w każdym supermarkecie kupić :P Dzień dobry :D

wrona :D ale miodowo czekoladowo migdałowy obrazek mi sie maluje az mnie mdli :O:P:D wiesz co ja lubie ;)

Gość mariner
otuz to! kazda kobieta jest inna 1 I TRZBA SIE JEJ PO PROSTU UCZYC A DO TEGO DOCHODZI JESZCZE PROBLEM ZE EWOLUUJA W SWYCH NASTROJACH ,KAPRYSACH ITP ITD. Ja po prostu nie pytam tylko zabieram sie do niej i obserwuje ,Najwyzej dostane w gebe albo po lapach ale generalnie nie mam problemow z konsumpcja :) DOBRZE JEST ZAWSZE stwarzac mily i rozluzniony nastroj a tempo regulowac po prostu obserwujac kobiete:)

Gość czarna latawica
chodzilo mi o oliwki do nacierania, sffinio :P:D

Gość czarna latawica
jestescie okropni 😭:D:D

Gość czarna latawica
jedyna i nie powtarzalna:classic_cool: SM :D ales dowalił :P:D

Gość czarna latawica
... taki teks a ja próbuje byc romantyczna:P:D

ale zadziałał wrona :D:D:D:D:D romantyzm poszedł w las :P

Gość czarna latawica
chyba bede musiała sobie poszukac jakiegos innego roamntyka:P:D ;)