Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Freakbadman

Boje sie ze kobieta ktora kocham jest w ciazy....

Polecane posty

Gość Freakbadman

Jest z innym,a ja ją kocham nadal od 3 lat,mimo ze nie mamy ze soba kontaktu bo myslalem ze tak bedzie lepiej.nie wiem czy jest,moze mam omamy ale boje sie ze jest w ciazy,a jednoczesnie chce zeby byla szczesliwa

Gość mmmm my obssesion
a ja kocham bylego mimo że od ponad roku z nim nie jestem... :(

Gość Freakbadman
Ale ty jestes dziewczyna....:( a ja zachowuje sie jak ciota mimo ze nia nie jestem,ale jak wspominam to co bylo lub natrafie na jakies jej zdjecia ....musze sie przyznac ze czasem sam wchodze na jej profil.na zywo nie widzialem jej juz prawie 2 lata

Gość Freakbadman
zbieram także szyszki oraz zużyte prezerwatywy

Gość czy-kiedyś-zapomnę
Freakbadman , tak bedzie dziewcze czekać a ty JAAŁOPO bedziesz dziewwczyne wbijał w lata ,dobrze robi ,a tobie radze weż sie za robote bo sie do kobiet nie nadajesz twoje wymaginowane idee możesz zamknąć w loduwce ,czasy sie zmieniły

Gość mmmm my obssesion
a wiesz co mysle nie ma co rozpamiętywać, bylo o nią walczyc...moze nie jest za pozno? co myślałeś że ona bedzie sama całe życie? może to brutalne, ale wiesz, ja bardzo kocham mojego exa jednak wiem, że zegar biologiczny bije i za pare lat bede musiala sie rozmnożyć, chociaż ciąża nie wyklucza milosci do bylego ...

Gość takie tam duperele nic więcej
A czego się boisz skoro nie jesteś ojcem jej dziecka? Nie zawsze jest nam pisane być z miłością swego życia. Odpuść ją sobie i znajdź inny obiekt westchnień :)