Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nusienka

Oddam Duphaston, Folik

Polecane posty

Robilam ostatnio porzadki w apteczce i mam cale opakowania. Duphaston(20tab) wazne do 10.2014, Folik(90tab) 03.2013 do odbioru w Szczecinie lub moge wyslac ale nie ponosze kosztow wysylki.

Gość jolkaw
Witam, czy informacja o odtsąpieniu duphastonu jest aktualna? Mi by się bardzo przydał.

Gość ja też mam do oddania
2 opakowania Duphastonu (pełne) za koszt wysyłki+koperta bąbelkowa

Gość jolkaw
Odezwij się do mnie na priv: jolkaw@autograf.pl to uzgodnimy wysyłkę :) Pozdrawiam

Gość gosiara78
Witam z miła chęcią przyjęłabym tabletki jestem 6 tyg w ciąży proszę podać emaila to napisze pokryje koszty wysyłki

gosiara78--------> podaj maila to napiszę do Ciebie;) dziewczyny mam dwa opakowania po 20 tabletek jest w każdym to najwyżej wyślę Wam po jednym skoro odezwałyście się dwie, ok?;)

Gość jolkaw
OK, trzeba się dzielić :)

jolkaw---------> sprawdź pocztę;-)

Witam. Gdyby któraś z Was miała jeszcze na pozbyciu duphaston 10 mg albo luteine dopohwową 50 mg to ja byłabym bardzo wdzięczna za obdarowanie tymi lekami. Jestem w 9tc i od samego początku biorę duphaston i luteine i wiem że jeszcze bardzo długo będę musiała je brać. niestety wyszedł mi krwiak i odkleja się kosmówka, dlatego też leże całymi dniami i biorę te leki. Jeśli któraś chciałaby oddać te leki bardzo proszę o kontakt odezwę się

Gość jaka jaga
ja chętnie wezmę folik lub odkupie, zależy mi na tym na recepte z apteki bo ponoć lepiej się wchłania, duphaston też bym odkupiła za rozsądną cene, podajcie dziewczyny jakiś kontakt

Gość gość
pilnie potrzebuje Duphaston jeśli ma ktoś na pozbyciu z miłą chęcią przyjmę piszcie na taguana@interia.pl

Gość gość
Jakbys potrzebowała to byci lekarz przepisał i byś kupiła. A nie masz jakieś widzi mi się chyba ze cie nie stac