Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię Jabłka

Kim są te Grube Rebele Grycanki??

Polecane posty

Gość lubię Jabłka

ja pierdziele,wszędzie teraz głośno o tych Beczkach na kapuste!!!

Gość osz przegapilam ciag dalszy
hahah uwazaj, bo ci pismo przedprocesowe wysla :P

Gość różowa pomarańcza
lubią lody [cool[

Gość beznadziejnie zakochana:D
nie wiem ale ta jedna, ta najmlodsza chyba ma gebe jak buldozer:o

Gość coś co się przyprawia
Grycanowa chcę Grycanównę wydać dobrze za mąż to ją na salony wypycha. Normalka w świecie szołbiznesu :) Tak samo z każdym dzieckiem slawnego albo bogacza jest

Gość osz przegapilam ciag dalszy
no tak, ale ta mloda Grycanka ma dopiero 15 czy 16 lat!! o drugiej sie nie wypowiadam, bo to jakas porazka genetyczna

Gość ffffffff6666
no i co że grube robią dobre lody a ta młoda jest modelką uważam że lepiej tłusta modelka niż w agonii

Gość coś co się przyprawia
to co że ma 16 lat? Zły wiek żeby mieć narzeczonego?:) Poza tym chyba dziewczyna dojrzała jest - sądząc po tym jaka dorodna

Gość różowa pomarańczad
modelką hahaha no jak sie ma grubą kasę to mozna być kim sie chce ;) ale nie zapłacą nikomu za gust i to że odbieramy jak odbieramy takie nieprzyjemne widoki najładniejsza z nich to jest matka ich ... a ta najmłodsza to podobno ma 7 lat..kurde nie działa mi ten filmik, oglądakł ktoś ten wywiad?

Gość różowa pomarańczad
ta mała w ogole nie umie sie zachować w programie, mama wygadana, nadaje sie na salony ale ta córka?! :O

najzabawniejsze jest to, ze wiekszosc "celebrytow z koziej dupy" kazde slowo krytyki nawet tej 100% uzasadnionej odbiera jako atak jadowitej zazdrosci owszem zazdroszcze grycankom kasy i firmy i bogactwa, bo moglabym za to realizowac swoje marzenia i pasje, ubierac sie w piekne ciuchy ale na bank nie zazdroszcze im otylosci, braku stylu i klasy, niestety wygladaja jak 2 spasione swinie w plastikowym worku, w ogole to myslalam ze to sa siostry na poczatku, a potem omg szok to matka i corka mysle, ze osoby otyle nie powinny tak swiecic nagoscia i ubierac sie a takie lateksy, a raczej schludnie i na powaznie

Gość nie da się ukryć , raczej
ciężka artyleria, z nich, ciekawe, jak głośno pierdzą?

mają bardzo ciekawe, hobby, degustowanie potraw w nadmiarze. Jest co klepać, kochanego ciałka nigdy za wiele.

Gość uhauhah
Ich ojciec i mąż rudej, to potentat słodyczy, serio piszę. Tak więc nie dziwcie się ich wyglądowi, tatuś na słodyczach niezłą kasę zbija.

Gość cholerunia
tak lubie te lody a jak na nie patrze to odrazu mi sie odechciewa ,normalnie zywa antyreklama