Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone urwisko

jaka jest roznica w smaku-sernik pieczony, a gotowany?

Polecane posty

Gość zielone urwisko

uwielbiam serniki, standardowo u mnie sa zawsze pieczone, a teraz wpadl mi w rece przepis na sernik gotowany w kapieli wodnej, w sumie jesli chodzi o sklad to one malo co sie roznia,ale jak to jest smakowo? czy one sie czyyms znacznie roznia w smaku?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harmid
moja mama robila smazony, jesli to to samo co gotowany, a chyba tak, to nie rozni sie tak bardzo.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zielone urwisko
nie, to nie to samo, smazony to ja znam, chodzi mi o gotowany w kapieli wodnej

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość smażony sernik
jak się to robi? słyszałam o smażonym serze ale sernik??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość harmid
Oj nie robiłam osobiście to Ci nie powiem, przepisow jest duzo na necie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to ma być smażony
Znalazłam taki przepis - smażony to chyba z nazwy, bo tak naprawdę to masę serową się gotuje (z przepisu to wynika).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to ma być smażony
tu tez w tytule "smażony" a w treści "gotowany" http://www.wielkiezarcie.com/recipe8895.html Autorko, myślę, że różnica w smaku będzie taka jak między babką pieczoną a gotowaną w specjalnej formie. Nie ma tego smaczku pieczonego ciasta. Podobnie chyba jak w przypadku klusek drożdżowych na parze (pampuchy) a pieczonych w piekarniku - to samo ciasto a inny smak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×