Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maż niedobry

MAŻ KRADNIE MI PIENIĄDZE!!

Polecane posty

Gość maż niedobry

NIE MAM JUZ SIŁY, wprawdzie nie złapałam go za rękę ale codziennie rano zawsze brakuje mi troche kasy

Gość powiem i ja........
to czemu o to nie zapytasz męża ?

Gość maż niedobry
Zapytałam go nieraz-nie przyznaje się i udaje oburzonego że go o to posądzam ale ja wiem że podkrada mi regularnie pieniądze.

Gość takaZWYCZAJNAkobita
to czemu nie dajesz mu kieszonkowego ,niedobro żono

Gość powiem i ja........
to zacznij chować kasę gdzie indziej jak teraz ...i się przekonasz jak będzie reagował ...a tak na marginesie to mąż nie pracuje ?

Gość maż niedobry
Pracuje jest kierowcą ale lubi modne ciuchy dobre alkohole i drogie papieroski a to kosztuje. Dzisiaj np zapierniczył mi 100 zł. Mam pieniądze ale bez przesady ja też mam swoje potzreby

Gość ruchacz pospility
mojej koleżance rodzicom facet kradł pieniądze - uważaj to kleptoman. On tak ukradł rodzicom 3000tyś zł, a nie byli po ślubie. Bo musiał mieć wszystko modne!

Gość dsfasf
Przeciez to wstyd i zwykla kradziez. Moj maz nawet, gdy mu mowie, zeby sobie wyjal cos z mojej torebki to on nigdy jej nie tknie, tylko mowi, ze on jest tak wychowany, ze w cudzych torebkach nie bedzie grzebal, a jestesmy malzenstwem wiele lat, nigdy sie nie zdarzylo, zeby mi nawet zajrzal do torebki, a co dopiero mowic o podkradaniu pieniedzy.

Gość Bon Apetyczna
przed snem policz przy niim zawartosc portwela i wsadz karteczke z suma....

Gość maż niedobry
To nie jest kleptomanaia ale zwykła kradzież.

Gość gość
facet ktory chce miec wszystko modne to chyba jakas c***a sorry

Gość gość
to zostaw mu z jego wypłaty cos tylko dla niego idz do pracy i bedzie wam łatwiej,ja gdybym była facetem nie oddałabym kobiecie całej swojej wypłaty ,każdy powinien miec coś swojego

Gość gość
a potem sie dziwicie dziewczyny ze kobiety potrafia sie zabijac o fajnego zonatego faceta i godzic sie ze ten sypia z paroma na raz i nawet zoa to toleruje nie dziwota, jak jak do okola tyle miernot i to miernot ktore znalazly zony! faceci to teraz c***y a fajnego ze swieca szukac

Gość gość
kochaniutka jestescie pewnie młodym małzenstwem na dorobku,ja ze stazem 21 lat ,więc poradze ci mam nadzieje ze dobrze .podejrzewam ze jest ci ciezko dziecko gotowanie dom opłaty itd wszystko na twojej głowie on napewno odda ci wypłate i tyle jego rola w waszej rodzinie ..ja zrobiłabym tak nie dreczyła go pytaniami czy wział ci kase czy nie tylko od nastepnej wyplaty powiedziała tak daje ci tu np.50 zł ja biore 50zl dla siebie i nie interesuje mnie na co to wydasz jesli nie weznie niech leza na wierzchu zeby widzial ,a kase na zycie nigdy nie trzymałabym juz tak zeby mógl ja wziasc bez ciebie ,a jesli to zauwazy i bedzie obrazony bo bedzie napewno robił ci wymówki ze jego kasa ze jak tak mozesz to powiedz krótko ze ginely pieniadze same masz dosc macie kieszonkowe i tyle ,obrazi sie i tyle przejdzie mu .wiem ze przy waszym dochodzie to duzo ,ale uwierz lepsze to niz nerwy i tlumaczenia pozdrawiam

Zaraz bo nie ogarniam Facet okrada sam siebie ? No bo jak przynosi wypłatę do domu i potem podprowadza ... nie rozumiem . Widziałem różnych , chowali zaskórniaki w skarpetki , dawali kolegom na przechowanie ale takiego nie . Załóż dziewczyno konto , płać kartą a w portfelu trzymaj tylko jakieś drobne na chleb . Niesamowite

Gość gość
gość a potem sie dziwicie dziewczyny ze kobiety potrafia sie zabijac o fajnego zonatego faceta i godzic sie ze ten sypia z paroma na raz i nawet zoa to toleruje nie dziwota, jak jak do okola tyle miernot i to miernot ktore znalazly zony! faceci to teraz c***y a fajnego ze swieca szukac xxxxx Zapomniałaś, że fajni faceci są również singlami :)

Gość anheritta
Pulchny masz racje, tak zrobie. Dziekuje bardzo za rady. Nie mam jeszcze pewnosci czy moj maz tyle zarabia co przynosi ale zdecydowalam juz ze jutro pojde do niego do pracy i to wyjasnie, za dlugo juz to znosilam i nie mam nic do stracenia nawet nie przejmuje sie tym ze zrobie z siebie psyhiczna wariatke przed jego szefostwem

Gość gość
Ludzie nawet nie wyobrażacie sobie jak potrafi kraść mąż Ja przez cały rok odkładam na wakacje a on tydzień przed wyjazdem wyjął cześć i Wyrzucił bo nie chciał jechać no i co?

Gość gość
W takim razie jakich Wy mężów macie?

Gość gość
ma ktoś pożyczyć niedobrą żonę na noc ?