Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suzanna_

życie na odległość.

Polecane posty

Czy to możliwe utrzymywać żwiązek, pielęgnować uczucia gdy jest miedzy nami odległość? Nie chodzi o mieszkanie za granicą lecz o to ze nie mamy mozliwosci widywac sie na tygodniu , tylko na weekendach...

Gość mariner
mozliwe o ile obie strony bardzo ale to bardzo chca ,Mozna wszystko pokonac jak sie chce. JAK ZACZNIE COS PEKAC TO ZNACZY ZE JEDNA STRONA ma juz dosc! udreki odleglosci i to juz ja nie bawi:)

wina chyba bardziej w takim razie lezy po mojej stronie... poprostu czasem mam dość ciaglego czekania, smsow, telefonow, chcialoby sie porozmawiac porostu jak normalni ludzie...

Gość aska podlaskie3444
ja tez mam taki zwiazek a mloda mezatk a jestem , teraz meza za 2lata zobacze, bezsens ale wyjscia niemamy innego a powiem ze niewiem co z tego bedzie

do osoby powyzej dwa lata tpo naprawde sporo ja bym sie zastanowila i nie wiem czy bym miala sile na cos takiego...

Gość czyli psycholog nie pomaga
Asiu -jak to za 2 lata meza zobaczysz? To gdzie on jest ?

Gość aska podlaskie3444
wyjechal bardzi daleko i niewiem czy bedzie nas stac na bilet zeby sie zobaczyc , jest zagranica zarabia a ja do niego jechac nie moge -dziwna story wiem ale te z nie myslalm ze mnie to spotka.

Gość miedzynarodowka 32666666666666
oj 2 l???????????????????wszystko moze sie zdarzc. sorki

aska podlaskie3444 -podziwiam Was za taka decyzje. Tez jestem malzenstwem na odleglosc , ale 2 lata niewidzenia ? Asia -jakie musza byc pieniadze , by wynagrodzily 2 lat? Masz dziecko/dzieci?

Gość aska podlaskie3444
nie mmay dzieci-na szcescie on ni e jest polkiem i tu mu ciezko bylo.. musila wyjechac