Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nocny pukacz

Kobiecy EXHIBICJONIZM - czy wogóle istnieje?

Polecane posty

Gość Nocny pukacz

Czy istnieje kobiecy Ex? Pomijam plaże naturystów, bo tam same ex dwóch płci;-))) Chodzi mi kobiecy EX na ulicy, parku, lesie? Podobno problem ten nie dotyczy kobiet, ale jakieś 20 lat temu na dworcu we Wrocku widziałem damę w pięknym futrze, która odkrywała poły ubranka, gdy odjeżdżał pociąg z peronu, a pasażerowie jeszcze byli w oknach. Pamiętam jej jasne futerko, białe botki, torebkę i owłosioną, acz nie zarośniętą jak busz cipkę i duże ciemne sutki. Do dziś zastanawiam się czy to był kobiecy exhibicjonizm? Drogie panie może ujawnicie sposoby dzialania swojego exhibicjonizmu, jeśli taki istnieje, gdyż prezentację wlasnych wdzięków wyssałyście z mlekiem matki?

Gość ambroży bez obroży
Istnieje.

Gość Nocny pukacz
Jeśli istniej, to proszę o dowody ;-)))

Gość Nocny pukacz
Jeśli istniej, to proszę o dowody ;-)))

Gość wald1359
istnieje tylko dotyczy mniejszej ilości populacji i nie jest tak natarczywy.. plaże naturystów to dobry przykład gdzie poza kobietami który zostały przyciągnięte przez swoich facetów z takimi skłonnościami sa laski które rozkladają uda i obserwuja czy ktos na nie patrzy...

Ekshibicjonizm to nie tylko pokazywanie swojego nagiego ciała. Zobacz ile kobiet na tym forum lubi publicznie fantazjować;). To też przecież rodzaj obnażania się.

Gość hshdh
Tak istnieje, moja zonka nia jest, wiem ze sie wstydzi tego troszke, ale przylaniepalem ja nie raz jak sie przebiera la przy odslonietym oknie a miedzkamy na parterze, albo wychodzi na taras bez majtek i wiesza pranie, nachyla sie w krotkich sukienkach takze bez majtek wlasnie wtedy jak ktos nadchodzi, poprostu rajcuje ja to, a ja nie mam nic przeciwko

Gość elwcia_73
Istnieje - ja lubię robić siusiu w publicznych miejscach i niby przypadkiem być obserwowana przez przypadkowych przechodniów. Robię to rzadko - ale adrenalina jest potężna. A widok zawstydzonego faceta i otwartej buzi mnie nakręca....

Gość koloolo
Oj zebym tak cie spotkal jak robisz siusiu . Bym wcale nie byl zawstydzony a pala bu stala.

Gość LOOPS
Nie do wiary!