Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość andaluzja23

Dziewczyna i chłopak...

Polecane posty

Gość andaluzja23

Czesć moj znajomy zadał mi pytanie po ilu dniach kobieta odpisze( o ile ma ochote) na sms?, ponieważ dzwonił do kobiety( on się jej podoba) ale nie odbierała, więc napisał do niej sms czy nie chce się spotkać i przez 2dni cisza, i zadał mi pytanie czy to jest jakaś gra czy po prostu go zlewa, moim zdaniem zaczęła z nim pogrywać, sama czasem tak robię, ale trudno mi odpowiedzieć na to pytanie z tego co mówił mi mój znajomy to się jej na 100% podobał, ale może przestał sie podobać? :P wcześniej ze sobą rozmawiali normalnie bo on już do niej dzwonił, lecz bardziej w sprawach służbowych i złozyć życzenia z okazji świąt(z tego co mi mówił to był tylko jeden telefon) podobno byli nawet razem na zakupach, no i potem chciał się z nią umówić i gdy dzwonił to odłączył się w momencie kiedy ona chciała odebrać(zrobił to przypadkowo), lub złapała go poczta i kiedy dzwonił drugi raz już nie odbierała więc napisał jej sms i do tej pory cisza, więc albo się za późno zebrał, albo ona go testuje, lecz cisza trwa prawie 3 tygodnie, aha widział się z nią ale nie miał czasu zagadać, został tylko zmierzony wzrokiem (cały czas się na niego gapiła(mówił,ze jakby z jakąs delikatną "agresja" w oczach, do momenty dopoki on na nią nie spojrzał, po krotkiej chwili odpuscila wzrok i rozczesała włosy na boki) jak sądzicie dziewczyny ma chłopaczyna jeszcze jakieś szanse, bo moim zdaniem to już game over, mówiłam mu zeby do niej zdzwonil ale on mowi ze "skoro zadałem jej pytanie to powinna odpowiedzieć nawet jesli odp jest negatywna, zreszta jakby cos chciala krecic to by się odezwała, skoro sie nie odzywa widocznie nic nie chce" Pzdr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować