Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyy83

co byscie sobie pomyslały ???????????? odp !!!!

Polecane posty

Gość yyyy83

wyobrazcie sobie taka syt. spotkalyscie kolege on byl z kolegami cos tam pogadaliscie i na drugi dzien taki typ co tam byl on ma dziewczyne sa bardzo długo ze sobą i mówił wtedy ze ma dziewczyne bo moja kolezanka sie do niego przystawiała a on ją odepchnął i krzyknął ze ma dziewczyne, on tam nic do dziewczyn sie nie odzywal gadał tylko z kolegami, a na drugi dzien napisal mi sms "milo bylo ciebie poznac" i sie podpisal,wy mu cos odpisalyscie " czy przyjedziecie z chlopakami"? a on nic nie odp, pare dni pozniej napisalam mu "co tam slychac" a on ze nic ze ma bardzo zazdrosna dziewczyne i co tam u ciebie " to odpisalam cos tam ze gdzieś sie wybieram i tyle. A na drugi dzien napisal mi " ze niechce miec ze mna kontaktu, ze ma kochana dziewczyne, zebym skasowala jego nr i ze tego smsa milo bylo cie poznac tak na jaja napisal a numer to wziol dla kolegi bo nie ma dziewczyny, co byscie sobie pomyslały ?????????

Gość jejku nie napalaj
sie za bardzo koleś po prostu Ci napisał smsa tak ooo bez podtekstów raczej, a laska jakaś bardzo zazdrosna zaborcza to kazała mu usunąc Twój numer itp itp bo pewnie znalazla smsa...

Gość yyyy83
ale on moj nr wziol tylko dla kolegi, bo ja wiem ze oni zakochani w sobie bardzo

Gość yyyy83
jeszcze słyszałam od znajomych ze mówil ze jestem paskudna czy to prawda ze on sobie jaja ze mnie robił ?

Gość Kejcz
Nic nie myśl. Chłopak się speszył. Najwyraźniej go onieśmielasz.

Gość njdfkvndf
co to znaczy ze go onieśmielam?

Gość yyyy83
mozesz wyjasnic co to znaczy ze go oniesmielam? i co myślicie

Ja mysle ze ten chlopak napisal tak poprostu bez zadnych zobowiazan i skoro ma dziewczyne to powinnas skasowac ten numer i nie pisac wiecej do niego smsow tak bedzie najlepiej pozdrawiam

Gość ja mysle,że
to jego dziewczyna może napisała do Ciebie smsa z jego telefonu,skoro jest taka zazdrosna. a to,że go onieśmielasz to znaczy,mniej wiecej to samo co zawstydzasz,może mu sie spodobałaś i sie wstydzi...

Gość yyyy83
nie wlasnie to on napisal tego smsa koledzy mi mowili i ze mowil ze mowil ze jestem pasztetem eh

Gość yyyy83
i co o tym sadzisz?

Gość yyyy83
hallo odpisze ktos

Gość ja mysle,że
powinnas dac sobie spokoj i nie ciągnąć tego dalej i nie zastanawiać sie o co mu chodziło,bo on pewnie sam tego nie wie :)

Gość yyyy83
mowili ze sie wysmiewal ze mnie, dobra czesc wam

Gość ja mysle,że
Nie przejmuj sie,pewnie tak tylko gadali. Ile Ci chłopcy mają lat? może to takie końskie zaloty? :) główka do góry :D

Gość hghtr6g
pisze sie wziął, a nie wziol :(

Gość yyyy83
przynamniej ty sie nie wysmiewaj nara!!!!!

Gość ja mysle,że
do mnie mówisz,że mam sie nie wyśmiewać?

Gość yyyy83
tak dobra ide nara

Gość ja mysle,że
to idz lepiej dziecko,bo szkoda prądu na Ciebie. Pisze Ci normalnie,a Ty jakieś urojenia. dorośniesz to zrozumiesz.... za mało w siebie wierzysz i myślisz,że wszyscy sie naśmiewają z Ciebie :/ szkoda mi Ciebie. trochę więcej pewności siebie

Gość ja mysle,że
i nie mów nara bo to brzydko jak dziewczyna tak mówi...

Gość yyyy83
robisz ze mnie idiotke widzisz ze ten typ jaja se ze mnie zrobil i wiem ze sie nasmiewali oj nara

Gość ja mysle,że
dobrze niech Ci będzie robie z Ciebie idiotke,wiem,że sie naśmiewał i że sobie robił jaja. To chciałaś usłyszeć? to uslyszalas! bo jak sie pisze normalnie do Ciebie to nie kumasz!

Gość yyyy83
on ma taka piekna dziewczyne i wszystkie chlopaki w niej zakochane, i slyszalam jak sie wysmiewali ze mnie

Gość Kejcz
Hah nie wierze :D w to co czytam. Jak nie rozumiesz, że go onieśmielasz ? NIe wiem jak wygladasz i jak wygląda jego dziewczyna. Ale po przeczytaniu wpisów widzę iż jest raczej bardzo ładna. Masz na tym punkcie kompleks. I skoro słyszałaś iż mówił, że jesteś pasztetem. Olej go :P nic nie warty szczeniak.