Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się gdzie????

Przy kim powinnam zostawic swojego syna???

Polecane posty

Poznalam pol roku temu mezczyzne ktory zaproponowal mi wspolne mieszkanie. Ale dziecko nie wezem, przeciez ten facet ma 1pokojowe mieszkanie i zarabia tylko 1300 zlotych miesiecznie. Wiec tak! Myslalam by syna zostawic z ktoryms ze swoim rodzicow Mama, niestety ona ma marne warunki. Kawalerka i zarabia 1200 zlotych miesiecznie. Tata, nawet by sie zgodzil. Ma dom blizniak. W jednej polowie mieszka on, moja starsza siostra i najstarszy brat, oni nie maja wlasnych rodzin, spokojnie jakos we trojke poradziliby sobie z wychowaniem dziecka.. W drugiej polowie mieszka brat z bratowa gdzie wychowują 4 dzieci (2 dzieczynki i 2 chłopców), tam mały miałby towarzystwo, mój ojciec pokrywa tam wszystkie wydatki. Ojciec mojego dziecka ma żone, dwoje dzieci i nie chce mojego syna u siebie i jego rodzice też nie lubią mojego syna. A mój nowy chłopak i tak nie jest akceptowany przez moich rodziców, wyzywają go od dziadów itp :(

Gość takisiakiiowaki
0/10

Gość uuuuuuuuuuuuuuulala
a ile ten Twój chlopak ma lat? sorry, że to powiem, ale to nad czym się zastanawiasz jest chore. jak możesz chcieć zostawić swojego syna u rodziców i jeszcze to Twoje - poradziliby sobie z wychowaniem. To Twoje dziecko, naważone mleko trzeba wypić. To najwidoczniej nienajlepsza pora na zamieszkanie z tym Twoim chłopakiem, zarób troche kasy i przenieście się do większego mieszkania. a teraz albo się przemęczycie w tej kawalerce albo będziesz tam gdize teraz jestes. jak dla mnie to nic stresznego mieszkać z synem i facetem w kawalerce. przez jakis czas dacie rade

Gość stajnia augiasza
Z NIKIM! jak możesz mysleć o zostawieniu własnego dziecka dla jakiegos faceta???

Ja mam 25 lat, mój chłopak ma 22 lata. W dodatku takie małe mieszkanko jakie on ma nie pomieści nas wszystkich a mój syn jest bardzo przyzwyczajony do wygody.

Gość kobieta prawde ci powie
co za idiotka mam nadzieje ze to prowo, chcociaz i takich idiotów neistety nosi nasza ziemia wiec nic nie wiadomo...

Gość takisiakiiowaki
po co się w ogóle podniecacie? Przecież to prowo jest tak słabo napisane, że na kilometr to czuć. Wy się pultacie, a on lub ona czyta i się cieszy

Gość miałam tak akumpele
wpadła z facetem po pierwszym razie, to trzeba mieć farta ale cóż, dziecko trzymane na smyczy do 20 roku życia, zero wyjść z domu i pierwszy raz z facetem wpadka, co nowy facet , to nowe miejsce zamieszkania, a mała u dziadków podrzucona , zabrala ja do siebie dopeiro jak urodzila drugie dziecko po 10 latahc, biedne dziecko