Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmm19

Doszło do zapłodnienia?

Polecane posty

Gość Hmmm19

Mam pytanie. Kochałam się z narzeczonym.Bez prezerwatywy. Nie doszedł we mnie, ale już po, gdy dotknęłam się poczułam na palcu spermę. Nie wsadzałam głęboko palca, okolice warg sromowych. Zastanawiam się czy mogło dojść do zapłodnienia przez spermę w tym miejscu?

Gość Hmmm19
Kobietki jak myślicie?

Nawet jeśli facet nie doszedł w Tobie to plemniki mogły znajdować się również w preejakulacie, a w którym byłaś dniu cyklu?

Gość Hmmm19
i jak ja się teraz pokażę w szkole z czarnoskórym dzieckiem na ręku? :(

Gość olineczkaa
nie znam innego zapłonienia jak tylko po przez spermę

Gość niedlapsakielbasa
dylematy 13latki a co tu wrozki siedza?

Gość Hmmm19
nie dodałam jeszcze, że moje wary sromotnicowe są większe od mojej dłoni

Gość Hmmm19
moja łechechechechechechetaczka ma wielkość pomidora

Gość Hmmm19
widze ze ktos podszywa sie pod mój nick. Ehhh ludzie...

Gość Hmmm19
tak się akurat złozyło, że orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do teraz mam ciarki przechodzące po plecach

Gość Hmmm19
Ania 90 3 tygodnie po okresie dokładnie

To myślę, że nie powinnaś się martwić na zapas, bo jeśli masz w miarę regularne cykle to wychodzi na to, ze to były twoje dni niepłodne, i plusem jest to, że partner nie skończył w środku, oczywiście jakieś tam ryzyko istnieje, ale myślę, że będzie dobrze:) teraz czekaj spokojnie na okres:)

Gość Hmmm19
Dzieki bardzo ANIA 90, Też mi sie tak wydaje, poczekam na okres :) Dzis powinnam dostac, ale co miesiac zmienia mi sie o kilka dni wiec na razie sie nie martwie, tak tylko pytałam, bo sie zastanawiam czy była taka mozliwosc :)

witjacie a ja dziś czyli 19 stycznia już mam 35 dzień cyklu, zazwyczaj miałam cykle 28-29 dniowe, jednak ostatnie dwa cykle trwały 33, 34 dni, a jakieś 2 tygodnie temu przeszłam jednodiową grypę jelitową, poza tym mój mężczyzna teraz byl często w delegacji, tęskniłam, stresowała sie, generalnie jestem dość przejmującą sie zestresowaną osobą. Wg moich wyliczeń w sylwestrową noc miałam dni płodne, jednak kochaliśmy sie tylko oralnie, Mój Kochany wszedł we mnie chyba 2 razy, ale nie skończył we mnie, i ostatnio w piątek tj. 13 stycznia, wg moich wyliczeń miałam dni bezpłodne i kochaliśmy sie normalnie, ale z prezerwatywą, prosze o rade..... czy mam spodziewac sie ciąży..? nie jesteśmy jeszcze gotowi...kochamy sie ale chodzi głównie o finanse