Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Przepraszam, ale czy ja każde ogladać innym zdjecia które dodaje? Chyba nie, ja ten portal Garnek traktuje jako taki do przechowywania zdjęć, a czy komuś się podobają one czy nie to jakoś mnie nie interesuje. Temat nie jest o mnie i proszę o skończenie go jeśli można oczywiście.

Gość kamilka masz przesliczne corki
sonho lindo - obchodzi, bo niektorymi to trzeba czasem potrzasnac dla ich wlasnego dobra, zeby sie wyrwali z marazmu. dzieci ladne, to prawda, ale te "normalne przytulne mieszkanko" to chyba jakies wolne zarty? jesli nie umiesz odroznic materializmu, od przecietnych dobrych warunkow bytowych to bardzo mi przykro. chyba mniej czasu powinnas spedzac na forum, a czesciej sie rozgladac wokol. ladnie i porzadnie nie musi zaraz oznaczac drogo. taka np ikea jest mega tania, a potrafi zrobic kapitalna metamorfoze najbardziej zapuszczonego mieszkania. markety budowlane tez drogie nie sa, wystarczy tylko poswiecic swoj czas po pracy i weekendy na samodzielne wykonanie czegos i od razu robi sie milej i bardziej komfortowo. wystarczy ruszyc glowa, chciec wstac z fotela i zakasac rekawy. jednego miesiaca mozna zrobic 1 rzecz, kolejnego 2, itd. niekoniecznie wszystko naraz i ogromnym nakladem finansowym. szczegolnie jak sie nie ma zbyt wiele.

Gość a ja mam mam
to nie jest tematem topicu ,...

Gość hle hle he
ikea mega tania??????????????????????????????????????????????? gdzie?????????????????????? na białorusi?????????????

w polszy i wszedzie indziej. masz internet to chyba widzisz ceny, nie? caly towar jest skatalogowany. niektore produkty sa smiesznie tanie. to samo towar w leroy merlin, jula, komfort - ten sam towar i ceny sa w obi, castoramie, praktikerze. sa filtry cenowe. mozna zawsze cos wybrac. sporo rzeczy jest w bardzo niskich cenach.

jysk tez jest niedrogi. a agd jest tanie w neonecie, ikei, czasem w media markt albo euro rtv jak sa wyprzedaze i promocje. najgorzej to wyobrazac sobie kosmos i nic nie robic, tylko zakladac ze wszystko jest za drogie i na nic czlowieka nie stac. bzdura!

Gość hle hle he
no to pochwal się twoją chatą urządzoną gustownie i tanio w JYSK ikei obi itd:):)

nie musze. wystarczy uzyc google i wyskoczy ci milion zdjec takich mieszkan. i tak wlasnie - sa naprawde udane. niewielkim nakladem finansowym, ale duzym pracy wlasnej. internet nie konczy sie na kafeterii i garnku.