Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdarna gospocha

mam 350zl do 22.01

Polecane posty

Gość niezdarna gospocha
cos musze wymyslec szczegolnie na mlodego o on doslownie pochlania jak odkurzacz a to nawet zdrowe nie jest

Wiesz, skoro musicie kupowac picie, chleba nie ma ponizej 3zl, bo tego tanszego z biedronki to nie kupicie bo be, miesa nie ograniczycie, bo rzekomo faceci musza je jesc, wszystko nie, be i nie pasuje, tp czego oczekujesz? A opisany facet, to nie je, ale zre, i zaden sport tego nie usprawiedliwia (a znam wyczynowych sportowcow). Sek w tym, ze mozna mniej jesc. Bo organizm ludzki dosc latwo sie przystosowuje do funkcjonowania na zmniejszonym limicie kalorycznym. I nie wpada sie przy tym ani w letarg, ani choroby.

Gość niezdarna gospocha
ja waze 50 i piec kg:)a moje sloniatka tez nie sa grubi a zbici takie zyrafy smukle

co masz robic? kupuj inne produkty :) cini minis? to mozna na deser jesc, same cukry owsianke zamiast tego, nie dosc ze nie zjedza tego na raz bo srednio smaczne i suche, to dwa, porcja starczy na duzo dluzej, da wiecej energii chleb mam nadzieje ze jedza ciemny, a nie biale pszenne buleczki, ktore starczaja na 10 minut, a pozniej czlowiek znowu glodny cukry proste przeplywaja przez czlowieka blyskawicznie i mozna jesc i jesc...

Gość znowu sami użalający się
znowu sami użalający się pocaluj mnie w d* - dziękuje ale nie skorzystam. skoro tyle żrecie to musisz mieć strasznie grubą dupę :D 100 kilogramowy dorosły facet nasyci się obiadem za 10zł pod warunkiem że ma normalną żonę która potrafi zrobić tani i dobry obiad. drób w tym kraju jest bardzo tani nie wspominając o produktach na jakąś zupę. kilo ryży to koszt 3zł pod warunkiem że nie kupuje się w torebkach. jak mu dasz kilo gotowanego ryżu z sosem i całego kurczaka to się zesra a nie zje :D

Gość kup świnię i daj im
bo żrą jak świnie, prowo i to chujowe

U mnie ryz w torebkach ponizej 2zl, sypany blizej 1zl. Za 3zl to juz brazowy w torebkach albo jakis nieluskany. Ja tez kiedys cwiczylam kilka godzin dziennie, a moj facet pracowal fizycznie (praktycznie caly dzien mozna powiedziec cwiczen silowych na wysokich obrotach). Zarowno kiedy jadl normalnie, jak i wtedy kiedy jadl duzo mial energie na dzialanie, tylko gdy wiecej jadl, mial bardziej widoczne miesnie.

Gość moj eks tez tak jadł
ale to mamusia go nauczyła, zupe, potem obiad z 4 kotletów, a ptoem talerz ciasta na deser, i na kolację tez wielki talerz, tylko on śniadania nie jadł, a suchy był jak szczapa i wysoki mial 199 cm :S

Gość niezdarna gospocha
ja kupuje uncle bens a ze jestem niegopodarna aoni zarloki to wiem skorzystanm z rad,ktore dziewczyny napisaly kupie im jakas pasztetowa,pare plasterkow tanszej wedliny ugotuje ta fasolowe to im napecznieje w zoladkach:D jestem niegospodarna bo nie mam czasu

Jest jeszcze jedna sprawa. Jak sie wpieprza jak odkurzacz, to raz ze sie nie trawi i nie przyswaja, a dwa, ze do organizmu pozniej dociera ze jest sie sytym. Niech panowie zrobia sobie choc 1-dniowa glodowke (nie umra od tego) a pozniej zjedza posilek bardzo powoli zujac i mieszajac kazdy kes ze slina. Niewatpliwie szybciej beda syci

Gość niezdarna gospocha
moj eks tez tak jadł -podobnej budowy jak moi ale oni az tak szcupli nie sa.wysocy i zbici

Gość niezdarna gospocha
kręcę papiloty z zużytych tamponów, nie mam czasu

Gość zamiast siedziec na kafe,
zamiast siedziec na kafe, gotuj na zapas i mróz w zamarazalniku jak nie masz czasu, wieksozsc rzeczy sie da nawte zupy

Gość ptasiek nastroszony
ale biedota łykła prowo

Gość niezdarna gospocha
ten mlody tak lyka i chyba nawet nie gryzie matko te kanapki-stos to pochlonal w ciagu kilku minut

Gość niezdarna gospocha
wydłubuję woskowinę z uszu do ciasta zamiast miodu, nie mam czasu

Gość niezdarna gospocha
zamiast siedziec na kafe, -dzieki za dobra rade.mam ich cala szafe,juz mi sie nie domyka:O wole cos konkretnie,jakis przepis syta zupa i miesko

Gość niezdarna gospocha
podbieram nawóz z gnojownika sąsiada , żeby wyhodować mega kabaczka do celów erotycznych , nie mam czasu

Gość niezdarna gospocha
nie mam czasu bo pracuje a jak wracam to tez ide trenowac podszywie

Jelito wchlania z pokarmu potrzebne skladniki, tylko musza w nim troche pobyc. Wlasciwie trawienie zas powinno sie zaczynac juz w jamie ustnej. Jesli on tak polyka w calosci, jedzenie przelatuje przez niego i raz ze nie przyswaja zawartych w nim witamin i bialek pewnie nawet w polowie, a dwa, ze sie pozniej czuje syty. Poza tym pewnie zarcie jest dobre, a on lubi jesc.

Gość niezdarna gospocha
trenuję walki byków , w starciu z lokalnymi maciorami , jestem najlepsza w kółku gospodyń domowych

Gość veressa
a ja swego czasu jak studiowałam , to potrafiłam na jedzenie wydawać ok 100zł miesiecznie i wcale nie głodowałam. owszem nie robiłam sałatek, nie kupowałam soków, ciastek, itp. frytki robiłam z ziemniaków. nie chodziłam na kebaby . jak się chce to się da.

Gość niezdarna gospocha
zakładam mojemu mężowi majtki wyszczuplające w nadziei ,że podziałają jako opaska uciskowa na żołądek, nie mam czasu

http://kotlet.tv/pyszna-zapiekanka-warzywna do tego dodaj pokrojone (juz zrobione, podsmazone) kawalki kurczaka (ale nie tyle ile zawsze dawalas na obiad tylko mniej, 300-400g max) zwieksz ilosci warzyw (bo tu dosc malo w przepisie) i v'oila! tlusty sos nasyci, warzywa zwlaszcza ziemniaki wypelnia zoladek a mieso sie znalazlo ;)

Gość niezdarna gospocha
dzieki ivva:)

Gość niezdarna gospocha
kochana jestes:) postaram sie gotowac bardziej urozmaicone posilki-takze po 22gim:) bo te kotlety z piersi to nawet mi sie znudzily

Gość niezdarna gospocha
calluna czasmi mi cos pomagaja ale jest pozniej duuuzo sprzatania no nic za duzo wydajemy,mozna ta kase zaoszczedzic a nie przezrec dla przykladu ja jem codziennie 2 ktomki razowego zplasterkirm sera,wedzona piersia i pomidorem lub ogorkiem kiszonym(sama robilam) do pracy biore jablko,3 ryzowe krazki i serek wiejski wieczorem jem albo wazywa smazone albo ryz z malutkim kawalkiem miesa tyle jem ja:)