Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkręcona mama

usg bioderek

Polecane posty

Gość wkręcona mama

czy któraś z was robiła dziecku usg bioderek? jestem mamą miesięcznej Oliwki i lekarz po badaniu stwierdził, że wszystko jest ok ale dla potwierdzenia zlecił jeszcze wykonanie usg. Znalazłam w internecie gabinet Grażyny Więcek, która zajmuje się właśnie bioderkami niemowlaków, czy ktoś może mi coś o tym więcej powiedzieć? albo o Rafale Więcku, to zdaje się jej mąż i przyjmuje w tym samym gabinecie.

Gość cartermama
z tego co wiem to pani Grazyna Wiecek jest teraz na macierzynskim ale chyba te usg robi tez jej maz. ja chodzilam do niego jak mialam problem z kregoslupem, bardzo mi pomogl. mozesz zadzwonic i sie zapytac, na pewno sie dowiesz:) powodzenia

obecnie wszystkim dzieciaczkom robi sie kontrolne usg bioderek wiec nie martw sie "z potraw które się zjada powstają wszystkie choroby ludzkie"HERODOT

Gość wkręcona mama
dzięki za odpowiedzi :* spróbuję chyba z tą Więckową...

Gość cartermama
sopko, nie ma problemu. jak potrzebujesz do nich kontaktu to adres strony to praktyka.org

Gość wkręcona mama
dzięki, już sobie znalazłam wcześniej numer no i się umówiłam no i zobaczymy. trzymajcie kciuki zeby wszystko było okej!

Gość wkręcona mama
dzięki, już sobie znalazłam wcześniej numer no i się umówiłam no i zobaczymy. trzymajcie kciuki zeby wszystko było okej!

Gość suzie_que
i jak ten lekarz? ja właśnie szukam jakiegos ortopedy dla mojego synka. mozesz cos powiedziec wiecej?

Gość wkręcona mama
no wiec ja bylam dzis z małą u tego lekarza i musze powiedziec, ze bylo bardzo w porzadku. ma dobre podejscie do dzieci, dobry sprzet, jest mily i cierpliwy a przy tym ma duza wiedze. sama sie zdziwilam, ze wszystko przebieglo tak bezproblemowo!

Gość wkręcona mama
: )) no to fajnie. muszę sobie zanotować go w swoim notesie, jak będe kiedyś potrzebować!

Gość kleopatrka
podbijam temat, czy możecie mi coś więcej powiedzieć o tym lekarzu? szukam jakiegoś ortopedy dla mojej małej

Gość zuzuulla
ale chodzi ci o usg czy o wady postawy?

Gość kleopatrka
szukam raczej ortopedy czy rehabilitanta bo moje dziecko stawia stópki do siebie i nie wiem, jak jej tego oduczyć ;/