Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednawpodeszłymwieku

czego nie wypada kobietom po 35 roku życia?

Polecane posty

jak w temacie? ciekawa jestem waszych opinii. Temat przyszedl mi do glowy gdy wczoraj ujrzałam na ulicy kobietę ok 40 może po i wyglądała okropnie. Chciała się zrobić na 20-stkę i powiem ,że wyglądało to nie smacznie.Zwracała na siebie uwagę ale nie pięknym wyglądem. Miała pofarbowane na czarno włosy, solara na mksa, wytarte obszarpane spodnie,różowe dodatki. Powiem szczerze wyglądała komicznie.

Gość schog
brokat solara przebieranki w jakies piorka ,dzinsy itd pudru tony tipsy

co do dżinsów to sie nie zgodze, w każdym wieku pasują...to juz bardziej od figury zalezy...

Gość życiowe problemy
panienek z kafe :O🖐️

Zależy jakie dżinsy:Pbo ja np. prawie zawsze noszę dżinsy-takie normalne;ale jak widzę czasem ryczące 40/ki w takich typowo dla 20-latek,to sama wymiękam:P

ja też noszę dzinsy ale takie stonowane.Figurę mam raczej nie złą jednak nie ubrałabym na ulicę spodni z cekinami,poszarpanych,pogniecionych,z aplikacjami.

Gość miedzynarodowka 32666666666666
ja amm 32 i wziac taki sam styl, hehhe rureczki niosze bo zgrabna jestem jak zawsze, rozu nigdy nie nosilam, w garsonki te z sie nie ubiore, lubie luzne swetry oversize itp.. ale i dopasowane bluzki, plaszczyki szpiliki oficerki.. nie opalam sie i maluje delikatnie dzisiejsza 40 to dawna 30. ja mam 32 a czuje sie i wygladam na 28hhee

Gość ****nowa****
nie przesadzacie? a czym różni się 40-latka od 25-latki? Ja tam noszę jeansy i wysokie szpilki, bluzki z dekoltami. Lubię dużo błyskotek,cekinów np na butach,torebkach,bluzkach :-)

Gość a niech chodzi jak lubi
co komu do czyjegoś stroju niech kazdy pilnuje wlasnej dupy , zamiast tylko przygladac sie i oceniac innych

no a jakich kolorów nie powinna nosić taka kobieta??

Gość a jak ci tutaj napisza
ze powinnaś chodzic z kielbasa na sznurku zamiast korali , bo po 35 roku życia tak sie powinno nosic , to bedziesz to nosic ?????????? wez sie kobieto puknij w pusty leb nos to co lubisz i to co ci sie podoba

Gość takie tam duperele nic więcej
Żadnej kobiecie nie wypada rozbijać czyjejś rodziny, reszta wg uznania :)

Gość Zupa Zimowa
ciuchy młodzieżowe odpadają

Gość kreska na brystolu
Podejrzewam, że myśl i temat są efektem zderzenia się młodej paskudy z atrakcyjną czterdziestką i próbą odreagowania własnej brzydoty :P

Temat przyszedł mi do głowy z tego powodu,że spotkałam ową panią po 40-tce ,która wyglądała komicznie.Po drugie kupiłam sobie sukienkę z dzianiny w cienkie paseczki szaro,granatowo,czarne.Podobała mi się i spontanicznie ją kupiłam. Jednak w domu uznałam,ze wyglądam ciotowato .Tak jakbym się postarzała choć dobrze się w niej czuję.Jednak tak naprawdę czego ja się czepiam w końcu mam 36 lat. a sukienka podobna do tej tylko dekolt większy i paseczki tak jak wyżej napisałam http://www.google.pl/imgres?q=sukienka+z+dzianiny+w+paski&hl=pl&sa=X&biw=1230&bih=781&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=yambnOsn_CpEOM:&imgrefurl=http://xarchiwum.pl/sukienka-aggi-czarna-szara-paski-dzianina-lodka-m-i1507686576.html&docid=NqD0xNDLYGFzzM&imgurl=http://ziemianek.strefa.pl/sukienkaPASKI.jpg&w=400&h=811&ei=ETwXT63uPMmeOsuPofMD&zoom=1&iact=hc&vpx=914&vpy=352&dur=391&hovh=134&hovw=66&tx=114&ty=341&sig=100517881151197737291&page=4&tbnh=134&tbnw=66&start=109&ndsp=40&ved=1t:429,r:38,s:109