Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gwiazdeczka...:::

Bol po ostrym seksie

Polecane posty

Odczuwam bol i lekki dyskomfort po ostrym seksie ze swoim partnerem, i co kilka minut chce mi sie siku, czuje bol przy oddawaniu moczu, czym to jest spowodowane ?? :(

Zbanowane Kciukiem mnie sie wydaje ze to lekkie zapalenie cewki moczowej ale jak temu zaradzic :( ostatnio bralam leki na to przepisane bez recepty urak cos tam.. :) i przeszlo mi :) ale nie chce brac ciagle lekow :o a ze seks jest zajebisty to nie zamierzam z niego rezygnoac szczegolnie ze lubie byc na ostro zerznieta :D

To bardzo prawdopodobne. Jak masz nadwrażliwa cewke moczowa to staraj się zawsze wysikac po seksie żeby wyplukac ewentualne bakterie z cewki. Bo jak nie, to cię czeka syndrom miodowego miesiąca :P :D

staram sie robic zawsze siku i sie podmywm zawsze po seksie :) ale czasem to nie pomaga, zauwazylam ze pomaga mi piwo na to, mysle ze po tym czesciej robi sie siku moze to dlatego :)

Gość ###ala
uwielbiam ostre balety :P

Gość mam ochote popatrzec sobie
a jak to jest miec ostry seks ? :(

Gość diablica979657
mój facet mnie wczoraj wziął naprawde ostro, nigdy nie mialam takiego orgazmu, rznął mnie mocno od tyłu, zaczełam mu mówic jak mi dobrze by robil tak dalej, on zapytał czy mocno ja odpowiedzialam ze tak, ze chce mocniej i mocniej, złapał mnie za włosy, a ja krzyczałam ze kocham to i żeby zrobił ze mną co chce .... mmmmmm nie moge o tym zapomniec i na sama mysl o tym jestem podniecona :P