Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sheLike

nie moge nigdy dojść! :(

Polecane posty

hey mam 19 w sumie w tym roku juz 20 lat miesiąc temu zaczełam dopiero współżyć gdy jest gra wstępna jest naprawde cudownie jestem wtedy dobrze nawilżona zawsze przed stosunkiem zrobi mi minetke ale niestety gdy dochodzi co do czego nie moge dojść :( niewiem czy to jest spowodowane moimi przeżyciami w przeszłości związanymi z tym, że zostałam prawie zgwałcona... ;( gdy sie kochamy nie potrafie sie na tym skupić kochaliśmy sie już w różnych pozycjach ale ja nadal nie potrafie dojść może ktoś mi pomoże co mam ewentualnie zrobić... bo gdy on dochodzi i wychodzi ze mnie jestem niezadowolona :( może to też dlatego, że nie jestem doświadczona aż tak... pomóżcie :(

Gość tryrtyk
podaj gg jesli mozesz,bo tutaj tak dziwnie...

Gość quesadavargas
Moze masz faceta beznadziejnego jak ja? Seks uprawiam od 10 lat a orgzmów miałam może 5?

jestem w związku od prawie 2 lat, nigdy nie miałam orgazmu pochwowego. kobiety czasami mają dopiero po paru latach, czasami nigdy, a czasami tylko raz na jakiś długi czas. to normalne.

Gość zalezy gdzie mieszkasz
Potrzeba czasu zeby nauczyc sie swoich czulych punktow, orgazm to nie taka prosta sprawa. No i oczywiscie trzeba miec czysty umysl, jesli w trakcie myslisz o czyms innym to nie dojdziesz. Proponuje winko przed na rozluznienie i cierpliwosci dziewczyno!

ja mam za każdym razem orgazm pochwowy ale chciałabym poczuć jak to jest w środku...może coś ze mną nie tak jest bo on sie zawsze zapsokaja a ja nie chce być tylko obiektem do zaspokojeń..

Gość quesadavargas
To skoro masz orgazm pochwowy to co piszesz że nie masz orgazmów?Gdzie ty jeszcze chcesz dojsc?

Gość zalezy gdzie mieszkasz
Chyba chodzilo jej o to ze ma łechtaczkowy;)

skoro robicie to z facetami to nie potraficie z nimi porozmawiac ? mowicie ze nie mozecie dojsc i pocwiccie rozne mietody ....

poszukajcie na internecie pozycji ktore bardzo podniecaja kobiete .. i wezcie sprawy w swoje rece a nie ze lezycie i tyle . i podczas seksu caly czas myslicie tylko o czym a CZY DOJDZIEMY . Mój facet jest swietny w lozku moze nie za kazdym razem dochodze bo wiadomo jak to jest ale tak 7 ,8/10 spokojnknie

Gość stulejarskie żywote
se kurfaa zamow taxi albo podjedz MPK 🖐️

Gość stulejarskie żywote

Gość stulejarskie żywote