Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carotka

Kiedy dostanę miesiączki?

Polecane posty

Gość Carotka

Hej! Mam 13 lat. Większość dziewczyn z mojej klasy ma już miesiączkę..Ja jeszcze nie :\ Mam dość spore owłosienie łonowe oraz pod pachami..Jeśli chodzi o wydzielinę z pochwy występuje u mnie już 2 lata jak nie więcej. Piersi jak na swoją wagę mam przeciętne. Ważę 44 kg i mam 159cm wzrostu. Ostatnio mam spory apetyt. Często pływam i jeżdżę konno. Czy któraś z was wie może kiedy dostanę PIERWSZEJ miesiączki?? Czekam na odpowiedzi :)

Gość tak się pytam
jak przyjdzie czas to dostaniesz kazda dziewczyna dojrzewa inaczej ciesz sie ze narazie nie masz bo to generalnie nic przyjemnego

Gość tak się pytam
jak przyjdzie czas to dostaniesz kazda dziewczyna dojrzewa inaczej ciesz sie ze jeszcze nie masz bo to generalnie nic przyjemnego

Gość kksallk
To jest sprawa bardzo indywidualna, zapytaj sie swojej mamy w jakim wieku dostała miesiączkę bo prawdopodobnie tez tak możesz dostać .

Gość Koliberek35
Jedne dziewczęta szybciej dostają miesiączke pierwsza drugie później . Nie masz sie czym przejmować . Dostaniesz napewno .

Gość Carotka
Czyli w czasie seksu z chłopakiem nie mogę zajść w ciążę dopóki jej nie dostanę? A co będzie zwiastować jej nadejście?

Gość Carotka
czy jak będziemy robić seks a potem dostanę miesiączkę to mogę następnie być w ciąży?

Gość qqq*
DO AUTORKI---------czy jak będziemy robić seks................. ło matko............dziecko daj sie spokuj

Gość Carotka
Sorki to nie ja dodałam to o seksie ktoś się za mnie podszył :)

Gość Carotka
Dlaczego ło dziecko???ja juz jestem duza i lubie uprawiac sex z chłopaki:)a Ty nie lubisz????qqq*