Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaa91

TABLETKI ANTY !! POMOCY !! CIAZA ?

Polecane posty

Gość kaskaaa91

MAM PYTANIE ZACZYNAM BRAC TAB ANTY CILEST CZY GDY BEDE STOSOWALA REGULARNIE TABSY CO DO GODZINI ITP I GDY MOJ CHLOPAK BEDZIE MIAL GUMKE I WYTRYSK NA ZEWNATRZ JEST SZANSA NA CIAZE? I JESZCZE JEDNO JAK BEDE BRALA TABLETKE NP O 17 TO DO NASTEPNEGO DNIA DO 17 JESTEM W PELNI ZABEZPIECZONA CZY ANTYKONCEPCJA SPADA ?? WYDAJE MI SIE ZE NAJWIEKSZA JEST PRZEZ PARE GODZIN A POTEM SPADA I SIE BOJE TEGO:( PROSZE O POMOC !!

Gość kaskaaa91
I JESZCZE JEDNO CZY PRZY TABLETKACH I OPALANIU BEDE MIALA JAKIES PLAMY NA SKORZE??

Gość szansa jest zawsze
ale to już jakiś maraton. jakbym miała korzystać z gumek przy tabletkach to szkoda by mi było zdrowia.

Popierwsze nie krzycz, po drugie przeczytaj ulotkę- tam wszystko masz napisane, a skoro tak panikujesz to może jeszcze warto poczekać z seksem.

Po pierwsze nie krzycz, po drugie przeczytaj ulotkę- tam wszystko masz napisane, a skoro tak panikujesz to może jeszcze warto poczekać z seksem.

Po pierwsze nie krzycz, po drugie przeczytaj ulotkę- tam wszystko masz napisane, a skoro tak panikujesz to może jeszcze warto poczekać z seksem.