Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wk...na

problem z facetem - podpowiedzcie jak to rozegrac.

Polecane posty

Gość wk...na

Cos mnie podkusilo i zajrzalam na profil mojego faceta na nk. On wie, że znam hasło. Wiem, że nie powinnam tego robic. Okazało się , że wysłał do jakiejś dziewczyny wiadomość z komplementami i druga wiadomość z pytaniami jak ma na imię itp. Znalazłam jeszcze wiadomość od jakiejś dziewczyny z prośbą o nr telefonu i wiadomość od niego do niej ze swoim nr. Wszystkie te wiadomości znalazłam w koszu. Zapomniał wyrzucic smieci:) Zastanawiam się teraz czy mu powiedzieć co widziałm czy poczekać co się stanie? on udaje takiego porządnego co nie ma kontaktów z innymi dziewczynami i mówi mi że nigdy mnie nie zradzi....teraz to juz nie bardzo w to wierze. Co powinnam zrobic?

Gość niekonieczny
zrób to samo co on

Gość niecierpiebaranow
A po kiego wala wlazisz na jego konto? Kochana,jak bedzie chcial Cie zdradzic to i tak to zrobi a to czy sobie z jakimis panienami popisze to moze robi jedynie z proznosci? Nie ma co dramatyzowac,to ze facet jest z kobieta to nie znaczy,ze sie slepy i gluchy na inne babki robi. Niektorzy potrzebuja popisac z obca laska co by sie dowartosciowac,fakt niedojrzale zachowanie.... A swoja droga jak mu zwrocisz uwage to mysle,ze bedzie nadal pisal do lasek tyle,ze bedzie sie lepiej kryl...

Gość wk...na
nie. to nie w moim stylu. co mi to da? ja jestem w porzadku wobec niego i do tej pory myslam on tez.

Gość wk...na
tak mnie cos podkusilo :/ on uwaza sie za wielce wiernego i porzadnego, a za plecami mnie klamie. dobrze ze to znalazlam przynajmniej wiem jaki jest. własnie tego sie boje ze jak mpowieto bedzie sie lepiej kryl.

Gość rzuć gooooooo
:classic_cool:

Gość niecierpiebaranow
Ja mysle,ze on z gategorii "wyzyje sie slownie,popisze bajeczki i lepiej mi sie zrobi". Facet jest chyba bardzo mlody,albo emocjonalnie jakis cofniety,bo to naprawde glupkowate zachowanie z jego strony... Zastanow sie czy on cos do Ciebie czuje,bo to wazniejsze niz jakies wiadomosci na nk...

Gość wk...na
tak od razu to moze nie :)

Gość wk...na
w tym roku skonczy 30 lat wiec chyba juz nie az taki mlody:) jestesmy ze soba 5 lat moze mu sie nudze juz.

Gość niecierpiebaranow
A to szkoda czasu na takich pacanow...sorry ale argument,"bo mi sie moja kobieta znudzila" jest denny..... Moze on jakis kryzys wieku sredniego przechodzi?

Gość wk...na
kto wie moze. mi tego nie pokazuje. predzej ta jego proznosc. czyli myslisz zeby lepiej nic nie mowic i obserwowac co sie dzieje?

Gość niecierpiebaranow
Wlasnie tak sobie pomyslalam...obserwacja i analiza zachowania a ostatecznie zebrac sie w sobie i powaznie pogadac. Lepiej wiedziec "co w trawie piszczy" a nie jakies dziwne gierki.

Gość jamohiro
co w trawie piszczy? sądzisz, że ci powie?

Gość niecierpiebaranow
Jesli mu przestalo na zwiazku zalezec to kiedys to wyjdzie na jaw. Faceci czasem nie bardzo wiedza jak z kims zerwac i wymyslaja rozne dziwne cuda zeby lasencje do siebie zniechecic..

Gość wk...na
mysle ze bedzie sie wykrecac. to jest typ faceta którego zlapiesz na goracym uczynku i ci wmowi ze to nie jego reka, albo zamiast odpowiedziec wkurzy sie ze tam zagladalam i nic nie powie. te wiadomosci sa nadal w koszu na jego profilu wiec mam dowód.

Gość wk...na
raczej nie chodzilo o zniechecenie mnie do siebie bo nie usuwałby wiadomosci. zreszta ma tam ich wiecej. moze nie wie ze to trzeba z kosza tez usunac:)

Gość jamohiro
niecierpie - ma racje. no i jak chcesz ten dowod wykorzystać i mu przedstawić?

Gość niecierpiebaranow
No to juz chyba czas pomyslec o odejsciu.... To nie rokuje dobrze na przyszlosc. A przedmowca ktory napisal,ze facet nie powie "co w trawie piszczy" chyba sam nalezy do tej kategorii. Zakladam,ze to u niektorych normalne jest takie mydlenie oczu i jakies gierki. Jesli w zwiazku nie da sie normalnie komunikowac to po co komu sie pchac w takie uklady?

Gość wk...na
poczekam kilka dni i spradze czy pisze jeszcze na nk i dowiem sie czy pisze z ta co podal jej nr tel. a jesli cos znajde jeszcze to poprostu powiem wprost.

Gość niecierpiebaranow
A moze to rodzaj rozrywki albo jakies odreagowanie od stresu? A moze ma jakies kompleksy?

Gość wk...na
moze to rodzaj rozrywki. odkad jest ze mna nie ma prawie wogóle kontaktu z innymi dziewczynami. dawniej mial sporo kolezanek. moze mu tego brakuje?

Gość niecierpiebaranow
Nie daj sobie zycia zatruc,bo jesli on bedzie dalej nr.tel podawal i twierdzil,ze bedzie sie przyjaznil to juz niestety ale czas chlopem potrzasnac. Nie wierze,ze ogladajac profile na nk wpadam na pomysl "zaprzyjaznienia sie" bo ktos b.sympatycznie na zdjeciu wyglada.....:/

Gość niecierpiebaranow
Ale zobacz,jesli chce miec kontakt z kolezankami to przeciez nie musi tego ukrywac ani pisywac na nk i podawac nr.tel to troche dziwne..

Gość wk...na
ta dziewczyna napisala mu zeby podalal jej swoj nr tel a on podal . dziwne ze wiadomosc od niej zostawil w skrzynce odbiorczej a ta od niego do niej z nr tel skasowal. na zdjeciu widac ze ta dziewczyna ma jakiegos faceta i dziecko i nie jest z naszego miasta i nie maja wspolnych znajomych na nk. podejrzane to jest.

Gość niecierpiebaranow
No wlasnie,zeby sie czasem nie wpakowal w jakis dziwny romans.. Wiesz jak to jest.."jestem nieszczesliwa,bla bla..." kobiety tez potrafia faceta nasciemniac i zbajerowac...i trele morele a potem bedzie wielka kicha...Dziwacznie to wyglada.... A to sa takie slodkie wiadomosci czy raczej zwykle bez wiekszych semsacji?

Gość wk...na
do tel mu nie zagladalam wiec nie wiem czy z nia pisze i o czym. wiem ze podal jej nr tel.

Gość wk...na
sama juz nie wiem czy powiedziec co wiem czy siedziec cicho.

Gość niecierpiebaranow
Dzisiaj juz bym nie rozmawiala na ten temat. Poczekaj moze jeszcze ze 2 dni i moze zacznij obserwowac jego zachowanie, czy moze jakos natretniej i z utesknieniem hipnotyzuje tel. itd.

Gość wk...na
wczoraj widzialam ta wiadomosc, ale udawalam ze nic nie wiem. poczekam jeszcze troszke i moze jakos sprawdze tel. sam mnie zmusza swoim zachowaniem do tego.

Gość wk...na
dzisiaj juz uciekam bo w pracy jestem i do domku trzeba isc:) dziekuje za pomoc:) odezwe sie i dam znac jak to wyszlo.