Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agentka.Iza

Silikonowe ramiączka...

Polecane posty

Gość Agentka.Iza

Ostatnio na mojej studniówce wiele dziewczyn miało sukienki bez ramiączek ale za to miały silikonowe ramiączka od stanika. Moim zdaniem paskudnie to wyglądało. Co o tym myślicie?

Gość illnikko
Paskudztwo. Ale co się dziwić, jak pewnie żadna nie umie dobrać stanika, żeby porządnie bez ramiączek leżał?

Gość Agentka.Iza
No właśnie, takie sukienki po to są, aby odsłonić ramiona a nie szpecić je silikonowymi ramiączkami. Ale z tego co wiem to dziewczyny są zachwycone nimi i w ogóle nie zdają sobie sprawy, że to wygląda fatalnie. Ja też miałam sukienkę bez ramiączek. Ale dobrałam dobrze stanik, a że sukienka ciut opadała (najmniejszy rozmiar leciutko za duży na górze) znalazłam na to patent- przypięłam ją do stanika małymi agrafkami. Przynajmniej na zdjęciach ładnie to wygląda a nie jakieś błyszczące coś.

Gość hsderwyrwa
Popieram! Silikonowe ramiaczka okropnie wygladaja zwlaszcza na zdjeciach:/ Ja czesto nosze bluzki gdzie trzeba nosic biustonosz bez ramiaczek i bardzo dobrze m isie trzyma biustonosz bez ramiaczek:D SILIKOWONI MOWIMY STANOWCZO NIE:P

Gość Helenka888
przegladalam ostatnio zdjecia fotografow ze studniowek i tragedia :o sukienki bez ramiaczek ale co tam, silikonowe zalozone. Wiocha wiocha i jeszcze raz wiocha. Dziewczyny, nie popelniajcie takich bledow.

Gość ja tam wole straplessy
wiocha wiocha racja , już lepiej kupic sobie dobrze dobranego straplessa

Gość qwqwwerr
dla mnie sukienki bez ramiaczek to wiocha i sa oblesne

Gość hsderwyrwa
qwqwwerr - sukienki bez ramiaczek sa piekne:D Jak ktos je umie nosic to nich nosi i WIOCHA mozna nazwac noszenie silikonowych ramiaczek! Pamietam jak bylam na slubie u kolezanki,.Miala ona suknie bez ramiaczek i miala silikonowe ramiaczka.....masakra:/

Gość 93Monika93
widziałam ostatnio zdjęcie dziewczyny w pięknej, długiej, balowej sukni. Suknia miała całkowicie odkryte plecy, a do tego dziewczyna założyła... silikonowy stanik! Wyglądało to jak taśma klejąca. To jest dopiero wiocha. Skoro sukienka ma odkryte plecy to logiczne, że nic nie powinno na tych plecach być. Straszne, że młode dziewczyny nie potrafią się dobrze ubrać.