Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfbdgbkdgm

Dziewczyny bi,bądź les - wejdźcie :)

Polecane posty

Gość Nicolka.....
Czesc autorko. Sorki ze ostatnio zniknelam ale sprawy realne mnie pochlonely :) Jak wyglada podryw? Ja staram sie przedewszystkim nawiazac kontakt wzrokowy, nastepnie dluzsze spojrzenia i usmiechy. Jak juz sie zblize do jakiejs kobiety to staje sie opiekuncza (i tak chyba my wszystkie sie zachowujemy) np jak wychodzimy na papierosa z knajpy i widze ze obiekt moich westchnien marznie tp proponuje ze dam jej swoja kurtke itp. Staram sie byc blisko, niby niechcacy dotknac... Jak widze ze kobieta nie ucieka i odpowida na flirt to z nia szczeze rozmawiam. Nigdy nie robie nic na pokaz. wszystko jest bardzo subtelne i w sumie tylko zainteresowane wiedza o co chodzi. Mysle ze twoja znajoma mogla od kogos uslyszec jakie masz podejscie do tego i sie odsunela...

Gość Nicolka.....
vvvvi8888 szkoda mi Ciebie???? Problem???? Dla osob bi lub homosexualnych ich orientacja nie jest problemem ani nie oczekuja zadnego wspolczucia. Problem z nami ma otoczenie i to wlasnie otoczenie robi nam tez problemy. Jak juz nam sie uda stwozyc zwiazej jaki bedzie nam odpowiadal to jest to dla nas raj na ziemi tak jak dla Ciebie udany zwiazek hetero.

Gość dfbdgbkdgm
Witaj Nicolka:) Nie wiem czy napisalam wczesniej jak cos to sie powtorze.Ona na pewno slyszala jak ja skomentowałam gdy kolezanka w zartach powiedziala do mnie czy zmienilam orientacje( bo zaczelam sie do niej przytulac:D:D) a ja sie zasmialam i skomentowalam ze nigdy w zyciu chyba sie spoznilam i to spieprzylam. a ona pomimo tego ze jest taka zamknieta w sobie i wszystkiego sie boi to sie usmiechnela 3 razy:) kurcze glupia jestem..

Gość dfbdgbkdgm
i dlaczego kobiety tak szybko sie wycofuja?

Gość Nicolka.....
Pewnie wlasnie dlatego sie wycofala. Jedyne co Ci moge doradzic to bys , jezeli tego chcesz, wziela teraz sprawy w swoje rece :) Nie mam na mysli jakis konkretnych podrywow ale mozesz wlasnie sie do niej postrac zblizyc a podczas rozmow dac jej jais znak ze nie jestes anty niej...

Gość Nicolka.....
Bo jest nas mniejszosc a te co sa nie maja nigdzie napisane ze sa bi lub les. Nie chcemy byc przez srodowisko uznane za natarczywe. Zupelnie inaczej wszystko wyglada gdy mamy pewnosc ze kobieta jest bi lub less.

Gość dfbdgbkdgm
z tego co sie zorientowalam ona jest uparta i stanowcza, nikomu raczej nie daje 2 szansy ponadto musialabym dzialac z nastawieniem na zwiazek bo ona preferuje albo zwiazek albo przyjazn nic pomiedzy i ciezko tak troche.nie chcialabym jej zranic tym bardziej ze jest po rozstaniu z dziewczyna ktora znam i ktora probowala sie zabic przez nia wlasnie. ja ja w necie probowalam zaczepic, pozniej sie usmiechnelam,probuje kontakt wzrokowy nawiazac ale nic z tego..

Gość Nicolka.....
Tu gdzie mieszkam jest latwiej bo wystarczy ze na knajpce powiewa mala flaga ktora oznacza ze jestesmy tam mile widziani i raczej typowo hetero tam nie wchodza to ulatwia sprawe. A w malym polskim miescie... eh sama wiesz jak jest :(

Gość Nicolka.....
Z tego co pisalas nigdy jeszcze tego nie probowalas wiec moze na poczatek przystopuj i zanasdz jakas dziewczyne na luzniejszy zwiazek? Sama nie wiesz jak to odbierzesz wiec nie pakuj sie w powazny zwiazek bo mozesz kogos bardzo zranic. Less sa bardzo uczuciowe (moze wlasnie dlatego ze duzo trudniej znalezc im partnerke).

Gość dfbdgbkdgm
właśnie jej dziewczyna jest less a ta 'moja' jest bi i tamta sie zaangazowala za bardzo a wydaje mi sie ze ona mimo ze niby jest uczuciowa to luzniej to traktuje... nawet nie mam pewnosci czy jej sie podobam czy patrzyla bo np jej byla cos mogla powiedziec w koncu mi na poczatku powiedziala ze jest less. faktycznie u Was o wiele latwiej jest. tutaj trudno sie odnaleźć :( szczegolnie ze u mnie w pobliskim miescie mieszka 40tys ludzi a u niej 10 :(

Gość Nicolka.....
A ile masz lat? Mysle ze skoro Cie adorowala , chociazby wzrokiem, a teraaz przestala to raczej znaczy ze chciala cos wiecej.

Gość dfbdgbkdgm
taka gówniara ze mnie:) 18 niedlugo

Gość Nicolka.....
To po 18 przyjedz do mnie na weekend :)

Gość Nicolka.....
No to tym bardzie zapraszam na jakis mily weekend :) To kiedy ta 18stka?

Gość dfbdgbkdgm
a dziekuje;) w pazdzierniku dopiero:)

Gość Nicolka.....
zapisze sobie zeby nie zapomniec zlozyc Ci zyczenia ;)

Gość dfbdgbkdgm
hehe milo ;) Nikolka a Ty ile masz lat?

Gość Nicolka.....
Ja to stara juz jestem 28 lat :( Ale czuje sie na 18 :)

Gość dfbdgbkdgm
gdzie tam stara :P za 30 lat mozna tak mowic;) ok Nicolka ja ide, bo zaraz wychodze z kumplem na studniowke:) pa :)

Gość Nicolka.....
Milej zabawy. papapa

Gość gość
Gdzie poznac bi les?

Gość Angaog

Hej, macie jakieś rady żeby powiedzieć rodzicom o tym, że jest się lesbijką? Co prawda niemam dziewczyny, ale niewiem od czego zacząć... Od razu mówię, ze moja mama toleruje ludzi lgbt, jednak nie jestem przekonana jak tata zareaguje. Macie jakieś rady?