Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamikadze1988

seks analny i paluszki w pupci

Polecane posty

Od jakiegoś czasu z moim chłopakiem uprawiamy seks analny. Nie za często, od czasu do czasu, a właściwie to rzadko. Jego niesamowicie to kręci... Mnie no cóż.... niby nie boli jak to było na początku, ale jakiejś wielkiej przyjemności też nie odczuwam. Oprócz wkładania penisa tam, mój chłopak lubi mi wkładać tam palce, kiedy jestem na "nim" i naprawdę ostro to robimy. W sumie to nawet fajne, ale jak już wkłada w pupcie to nie... Co o tym sądzicie dziewczyny? Czy lubicie seks analny? Czy naprawdę sprawia Wam to przyjemność i dochodzicie czasem?

Gość Plotkara35
seksu analnego nie lubie,bo za kazdym razem mnie boli i nie mam z tego zadnej przyjemnosci,natomiast uwielbiam gdy podczas stosunku moj partner wklada mi w dupcie palce wtedy mam najwieksze orgazmy :)

Gość kobitka 45 letniaa
Plotkara35 A potem te palce wkąłda Ci do cipki :-) I nie pisz,że w trakcie uniesienia on cały czas "trzeźwo" działą i wie,że palce ,które przed chwilą grzebały w tyłku nie można wkąłdac do cipki,albo w trakcie Twojego orgazmu odchodzi od Ciebie,myje dobrze ręce,obcina paznokcie,dezyfekuje je i ponownie udaje się do łozka,aby pogrzebac ci tymi palcami w cipce :-) Kuźwa,durne baby,nie dosc,ze same sopbie krzywdę robicie,bo chorujecie na rózne choroby dróg rodnych(choroba nie musi od razu dać znac,działa najpier w ukryuciu)to jeszcze ci durni faceci zarazają chorobami inne partnerki nawet o tym nie wiedzą