Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochwilizatrciem

Przeniesienie do innej klasy - co robić ?

Polecane posty

Gość pochwilizatrciem

Jestem w III gimnazjum i dzisiaj dowiedziałam się że drugie półrocze spędzę z inną klasą bo, cytuję, " jest w tej klasie jedna osoba za dużo dlatego ostatnia z dziennika wylatuje ". Nowa ustawa naszej nowej kochanej dyrektorki, w każdej klasie musi być taka sama liczba osób. Co mogę z tym zrobić? Z innych klas 3 uczniów jak ja również musi się przenieść na ostatnie półrocze. Możemy z tym coś zrobić?

Gość hjjjkkll
No już moze sie przemęczysz to tylko semestr. Zależy wszystko od dyrektorki,musisz iść do niej i się zapytać

Gość pochwilizatrciem
mówi - to tylko semestr nic wam się nie stanie, a porządek będzie - szczerze sama jej nie rozumiem, wiem tylko że chodzi o egzaminy głównie

Gość ffffffff6666
wyślij matkę i niech jej powie żeby cię nie przenosiła z powodu urazu psychicznego którego możesz doznać po oddzieleniu cię od koleżanek i wsadzeniu pomiędzy całkiem obcych ludzi

Gość pochwilizatrciem
nasi rodzice już byli tam ze skargą po zebraniu, nic nie dało

Gość wolna wola sp. z o.o.
najpierw niech rodzice ida i pogadają. jak to nie zadziała, możesz odwołać się na pismie od decyzji dyrektorki. jesli nie rozpatrzy pozytywnie - do kuratorium

Gość jjds
inaczej patrzy sie na grupe ludzi a inaczej na pojedyncze jednostki,niech tak twoja mama zrobi-powie to co ktos wyzej napisal

Gość ffffffff6666
to idź do psychologa żeby wystawił ci papierek że się załamiesz psychicznie jak cię przeniosą z klasy w tedy dyra wy haczy innego

Gość niech rodzice napisza
pisemny wniosek -- wlasnie ze to bedzie dla ciebie za duzy stres .. zwl ze egzaminy przed toba zadzwoncie do kuratorium -moze maja jakis przepis na to ? tez bym nie chciala byc przeniesiona, wprawdzie jestem stara dupa po 30-stce ale uczniow trzeba jakos traktowac !

Gość mondralinskaZmiastamlynska
To nie dyrektor decyduje jaka powinna byc liczebność w klasach. Sugeruję by rodzice udali się z zapytaniem bądź pismem w tej sprawie do organu prowadzącego, tj. urzedu miasta!