Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamierzam chyba obejrzec

Warto obejrzec film "Musimy porozmawiac o Kevinie"? Ogladal ktos?

Polecane posty

Gość zamierzam chyba obejrzec

Wiekszosc osob sie niby zachwyca, ale na filmwebie wcale nie ma takich dobrych opinii. Ogladaliscie? Naprawde to takie mocne i poruszajace?

Gość słoma w bucie.
o kevinie samym w domu?

Gość Ave Davve
Przychodząc do sklepu spożywczego licze towary na półkach alfabetycznie po czym spoglądam na ekspedientke sklepu by patrzeć na jej tzytze, biore reklamówke i w tanecznym kroku opuszczam sklep po czym udaje sie na msze do kościoła, przy wejściu zanurzam głowe w wodzie święconej i myjem włosy wyjmując z reklamówki przy tym szamponełe po czym rzucam włosami i ochlapuje parafianów robiąc znak krzyża i dyskretnie wycierając sie w sutanne ojca księdza, na koniec mszy klęcze w drewnianej ławce pijąc sobieskiego i biore snikersa na przegryche.

Gość pochwilizatrciem
poruszające na końcu ;) na początku nie wie się co jest czym, o co chodzi podobnie jak w Incepcji, ale w porównaniu do niej - później wszystko jest jasne, trochę przewidywalny, ale miły, nawet powiedziałabym - prawdziwy, wyjątkowy

Gość pochwilizatrciem
miałam okazję jeszcze dawno temu czytać książkę, potem oglądać film i tak jak zawsze jestem za literaturą, tym razem oba tak samo dobre

Gość lomax
warto,swietny film psychologiczny poruszajacy wazne kwestie,polecam

jak dla mnie troszkę się ciągnie.... ale psychologiczny, dający do myślenia, chociaż dość szybko przewidziałam, co się stanie na końcu, tak myślę 8/10