Gość Natalia123456 Napisano Styczeń 18, 2012 A więc tak: Ja się uczę, a mój facet pracuje. Widujemy się raz w tygodniu na 6-7h w weekend. W tygodniu niewiele piszemy-to zależy od tego na jaką zmianę pracuje. Na rano-piszemy ok 2h bo po pracy jest zmęczony a ja się po południu uczę. Na popołudnie-nie piszemy wcale chyba że poczekam do 23:00 aż dotrze do domu to rozmawiamy jakieś 5 minut. Na noc-piszemy ok. 4h bo po pracy śpi do godz. 13:00 później je, a ja się uczę. Do tego on chce grać w klubie piłkarskim w A klasie, gdzie ta drużyna robi wszystko, żeby nie spaść do B klasy czyli mają częściej treningi które trwają po 2-3h 2 razy w tygodniu. Do tego wyjazdy są daleko co znaczyłoby brak czasu w weekendy i najprawdopodobniej rzadsze spotykanie się. Jesteśmy ze sobą 3 lata, ale ja naprawdę potrzebuję jego obecności i wgle. Powiedział, że zabierałby mnie na mecze, ale te miejscowe, a nie wyjazdowe. Szczerze mówiąc wcale nie chcę, zeeby grał. Jak mam mu to przetłumaczyć? Proszę o wyrozumiałe odpowiedzi i adekwatne do sytuacji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach