Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 264yy

meski członek?? pytanie?!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a taka jedna 264yy

wiem ze podobny watek jest..ale czy facet który ma małe stopy, małe uszy, mały nos, małe dłonie...bedzie miec tez małego fiuta??? i ogolnie jest dosc niski i szczupły bo sie obawiam! wiem ze zarz sie pjawi 1500000 podszywyów itd ale serio jestem ciekawa

Gość Jagodka666
Zwykle chudsi maja wieksze penisy - jesli chodzi o wzrost, to bardzo roznie, ale jesli jest niski, bardziej prawdopodobne, ze bedzie mial malego, ale jak jest za duzy, to nie jest za przyjenie - moj partner ma 18cm - prawidlowo zmierzony - od gory i wiem co mowie

Gość a taka jedna 264yy
załamka wszytsko ma takie małe wiec watpie zeby nagle miał wielka fujare!!

"ale jesli jest niski, bardziej prawdopodobne, ze bedzie mial malego" Jedna wielka bzdura. 😴

Gość a taka jedna 264yy
mój ex mial małe dłonie, sredni nos, stopy z 42;) i fiuta miał sredniego pewnie jakies 15cm i obwodzie normalny....ale sex z nim uwielbiałam:)

Gość a taka jedna 264yy
ale tutaj te malutkie odnoza mnie przerazaja

Gość bardzo znudzony mąż
Po pierwsze po co "męski" członek, skoro nie ma "damskich" członków. A po drugie mówią "chłop jak dąb a jaja jak żołędzie".

Gość kolejna głupia z ciemnogrodu
palce, wzrost, noc, stopy waga, nie mają nic wspólnego z wielkością penisa

Gość a taka jedna 264yy
mówił ze wszystko ma małe cokolwiek to oznacza

hehe :) ja też mam małe stopy i delikatne dłonie, a penis... niejedna powiedziała, że zazdrości żonie i dziwi się, że ona nie docenia takiego daru ;)

Gość don_kiczot
ja również dłonie i uszy raczej nie za duże, nos mały kartoflowaty, wzrost 178 przy lekkiej nadwadze, stopy też płetwami nie są - ogólnie wygląd przeciętny. ale jeśli chodzi o fujarkę, kompleksów nigdy nie miałem i kilka panienek się nawet wystraszyło. wnioskuję, że wygląd zewnętrzny nie jest miara członka i szukanie jakichś zależności nie ma większego sensu.

Gość don_kiczot
Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam członka jak niemowlę. Lekarz patrzy, chłop jak dąb, klata wyprężona, bicepsy nabrzmiałe ... - Niemożliwe - mówi doktor - proszę pokazać Lekarz zbadał, zmierzył ... - Nooo, faktycznie, 3,6 kg i 52 cm długości ...

Gość a taka jedna 264yy
nawet pocieszajace jest to co psizecie ale watpie zebym miał duzego...:O

Gość atanazy_k
Goopia suko, lecisz na wielkiego fiuta? To znajdz sobie takiego, tylko potem nie płacz, ze poszedł dymać inna. Co sie koorva porobiło, zdziry peerdolone.

Gość a taka jedna 264yy
nie musi miec duzego..15cm wystarcz;) byleby był gruby:D

Gość Emilcia....
atanazy_k Goopia suko, lecisz na wielkiego fiuta? To znajdz sobie takiego, tylko potem nie płacz, ze poszedł dymać inna. Co sie koorva porobiło, zdziry peerdolone. A faceci moga nas oceniać po wielkości cycków i duupy, więc my was po kutasach też! Już nie te czasy że sie zadowalało 12cm chudym i krzywym kutasem.

Gość a taka jedna 264yy
Bo mam pizdę rozciągniętą jak rękaw czarodzieja, ale jak to mówią mały, ale wariat. HIHIHI

Gość prawdziwy facet..
..nie pokazuje w internecie :O

Gość czytający tematełe
"bardzo znudzony mąż Po pierwsze po co "męski" członek, skoro nie ma "damskich" członków."- są damskie członki takie jak nogi, ręce, nos i palce.