Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfeccta23

Kurs makijażu permanentnego

Polecane posty

Gość perfeccta23

Witajcie! Zapraszamy wszystkie dziewczyny zainteresowane kursem z makijażu permanentnego do Beauty, Massage & SPA (www.naturalnypermanentny.pl). Firma istnieje na rynku szkoleniowym od kilku lat jako oficjalna placówka edukacji pozaszkolnej - wydajemy zaświadczenia na drukach Ministertwa Edukacji Narodowej. Jesteśmy firmą promującą makijaż permanentny wykonany w naturalny sposób. Swój cel realizujemy poprzez prowadzenie profesjonalnych szkoleń i warsztatów - bardzo intensywnych, wyłącznie indywidualnych. Niebawem ruszamy z autorskim projektem szkoleń z mikropigmentacji medycznej. Naszym celem jest też utworzenie sieci gabinetów NATURALNY PERMANENTNY gdzie klientki będą miały gwarancję najwyższej jakości usług. W swojej ofercie posiadamy równiez wysokiej jakości sprzęt do makijażu permanentnego. Prócz działalności szkoleniowej prowadzimy GABINET, w którym można skorzystać z naszego doświadczenia i poddać się zabiegowi profesjonalnej mikropigmentacji. Poprawiamy również makijaże wykonane w innych gabinetach! Serdecznie zapraszamy!

Gość Lena0005
Ja robiłam kurs u Pani Aleksandry Góreckiej i jestem maksymalnie zadowolona, profesjonalizm, świetne podejście do kursantek, trenerka światowej klasy. Dla mnie bomba. Dodatkową zaletą jest dofinansowanie z Urzędu Pracy- sporo odciążyło mi portfel. Pozdrawiam

Gość Gochak00
Również poważnie się zastanawiam nad wzięciem udziału w szkoleniu u Pani Aleksandry Góreckiej. Podzielicie się jeszcze jakimiś opiniami na jej temat? :)

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba 555 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg