Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika_warszawa

sexy prezent na walentynki

Polecane posty

Gość marika_warszawa

DO KOBIET: Proponuję Wam wykonanie sexownej sesji zdjęciowej - wydrukowane zdjęcia będa świetnym prezentem dla Waszych mężczyzn ;) Zdjęcia moga mieć charakter odważny i drapiezny, lub delikatny i zmysłowy - wszystko zalezy od Waszej śmiałości i gustu Waszej walentynki ;) DO FACETÓW: Każda kobieta chciałaby poczuć się przez chwilę jak modelka czy gwiazda filmowa - tyle,że nie każda przyzna się do tej "słabości". Nie ma to też wielkiego znaczenia, bo wszystkie Panie chcą być piękne, wyjątkowe i zadbane - a tak poczują się na sesji ze mną i zapamiętają tą chwilę na zdjęciach. Sama jestem kobietą, więc wiem czego NAM potrzeba ;) RAZEM: Po prostu, możecie sobie wspólnie sprezentować zdjęcia! Wspólna sesja może odbyć się u Was w domu, w ulubionej knajpce, odtważając niezapomniane chwile, z dziećmi podczas sobotnich spacerów, albo w Waszej sypialni ;) pojedyńcza sesja: 250 - 300zł we dwoje: 350 - 500zł ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONE: www.masnymarika.com szczególnie do zakładki "publications" i sexownych zdjęć dla Singapurskiego FHM ;)

Gość lucysia28
wow, zajebiste zdjęcia, szczególnie te z "sylvian nymph"!!! świetne na prawdę, zostane Twoją fanką na facebooku :D ps. szkoda,że tak daleko mieszkam, chciałabym taką sesję, ale dla siebie, nie walętynkową.

Gość brunecik....
lucysia lubisz bielizne koronkowa ? :P

@marika nie reklamuj się tutaj ale skoro już jesteś, a podobają mi się Twoje zdjęcia ;-) to powiedz kiedy i czy planujesz kupić porządny średnioobrazkowy aparat(80 MPix). Wtedy chętnie(za opłatą) pożyczyłbym go od Ciebie...

moze poza zdjeciami w katalogu bond, bo te to niestety niewypal, ale raczej to wina modela, ubrania modelki i rekwizytow, ale zrob jakas sesje z bi/less albo calujacymi sie dziewczynami w konwencji reszty zdjec i bedzie dobrze :-)

Gość marika_warszawa
soryy za spam, ale pomyślałam,że to ogłoszenie może być przydatne nie tylko mi - ale faktycznie niektórym Paniom, które chciałyby zrobić sobie fotki dla swych mężczyzn ;) @nrepeb w najbliższym czasie z wiadomych przyczyn nie planuję kupna takiego aparatu ^^ na razie w zupełności wystarcza mi pełna klatka nikona, którą mam od paru mięsięcy. jestem też BARDZO wdzięczna za krytykę a propos sesji z "bondem" na prawdę - cięszę się, że ktoś ma podobne odczucia. Przywraca mi to wiarę w ludzi,że potrafia jeszcze miec swoje zdanie i patrzec na coś obiektywnie :) Sesja ta była nie do końca moim pomysłem - miałam zlecenie by taką zrobić, nie są to moje klimaty, dlatego widac,że odstaje od reszty. Co do modela- niestety totalnie nie potrafił "zagrać" i żadne ustawianie tu nie pomogło. Szczerze mówiąc jest to dziwne, bo często robię zdjęcia klienkom, które nigdy nie pozowały - a wychodza na zdjeciach po prostu dobrze. Tego Pana za nic nie dało sie "poruszyc" by nie miał takiego "tępego" wzroku. Niestety. :(

Gość marika_warszawa
ach i co do całujących się panien: NA PRAWDĘ myślałam o tym ostatnio. Chciałam troche odświerzyć portfolio, dodac trochę żywszych kolorów i kontrowersyjnych tematów ^^

Ja juz tak mam, ze zawyczaj mowie/pisze to co mysle, co jednak czasami jest problematyczne. Jesli naprawde nie boisz sie wyzwan sprobuj dotrzec do Oony Castilly( a.k.a. Oona Chaplin, tak tego Chaplina, mieszkala o ile dobrze pamietam, ostatnio w Londynie) ona generalnie nie bala sie odwazniejszych scen. Ale perswazji raczej bedzie to wymagalo by zgodzila sie na sesje z druga dziewczyna. Z drugiej strony takie zdjecia bez problemu ewentualnie sprzedaz, a jej to powinno przyspieszyc kariere. Az dziw bierze, ze nie ma znacznie wiekszych udzialow w mainstreamowym ciastku filmowym.