Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalalalalala

zdradzona kochanka...

Polecane posty

Gość szalalalalala

Spotykamy się od paru miesięcy, wiem że ma żonę ale im się nie układa (miałam to w nosie, sama byłam kiedyś zdradzana więc mnie nie oceniajcie). Widziałam po nim i sam mi mówił, że jest mu świetnie ze mną. Ja byłam wyrozumiała wobec niego, bo często się z nim męczyłam ale go zwyczajnie polubiłam. Pisze do mnie jak zwykle ale jednocześnie szuka nowej kochanki. Wiem, bo założyłam sobie lewe konto na pewnym portalu i z nim rozmawiam, umówiliśmy się nawet na sobotę. I tu pytanie: co robić? Jak bedzie chciał się spotkać, napisać, że nie chce sie już z nim widywać? Powiedzieć mu, że jest puszczalską ścierą wiec, on, ja i i jego żona powinnismy się przebadać? Mam namiary do jego żony więc mogę jej powiedziec jakiego ma cudownego męża. Czy może lepiej udawać, że o niczym nie wiem? Kurde, mam zagwozdkę :D

Gość p-setka
olałabym go :( Moj sie podczas naszych wspolnych spotkan rozwiódł z zoną spotykalismy sie az sie teraz nagle dowiedziałam ze spotkał miłosc :(

Gość szalalalalala
oleję go bo i tak kręcę z kimś o wiele fajniejszym. tylko nie wiem w jakim stylu to zrobić... powiedzieć jego żonie? ;) no widzisz, my nadajemy się tylko do bzykania :D a miłości nie ma, jeśli Cię to pociesza :)

Gość p-setka
ja bym mu powiedziała ze koniec i niech spada :P ze jest dupkiem i tyle i ucieła kontakt gwarantuje ci ze jak mu sie z tamtą posliznie wroci do ciebie albo bedzie próbowal :P

Gość p-setka
zona tez jest nikim skoro znalazł kochankę :P

Gość szalalalalala
p-setka wiadomo, że koniec bo nie chcę się już nim meczyć, a na dodatek on jest nieuczciwy wobec mnie. powidziałabys jego żonie? :D z tamtą mu się posliźnie bo to ja go złośliwie wkręcam, ale w internecie i tak łatwo kogoś znaleźć. perfidne suki! a co, mąż Cię zdradza? lepiej zastanów się dlaczego... w takim razie taki facet też nie zasługuje na szacunek, więc lepiej pilnuj męża

Gość p-setka
prostytutki nie da sie zgwałcić?:O musisz sie poduczyc jemiole:D nawet prostytutka ma prawo powiedziec NIE ;)

Gość p-setka
szalalalalala--> nie powiedziałabym :P ale od niego totalna odcinka :P i powiem ci ze wielu z tych portali to takie skurwiele szukajace co troche nowej okazji :P

Gość Nooo!
zdradzona kochanka !!!...ha ha ha...no nie moge ha ha... To teraz tak sie zazywa?? aha...nie wiedzialam ha ha.. A jego zone zostaw w spokoju! Mysle ze ta kobieta... nic ci nie zrobila! To Ty wlazlas w zycie inej kobiety! To Ty jestes podla!! Zapomnialas juz, jak sie czulas ? gdy maz Cie zdadzil?? Dlaczego ? kobiety sa coaz glupsze??

Gość szalalalalala
Nooo! mnie facet tez musiał zdradzić z jakąś kobietą, prawda? nikt tu nie jest bez winy. byly mnie zdradzał bo miał taką mentalność - wyruchałby po prostu wszystkie

Gość mariner
spotkalas kundal i chcesz sie znizyc do jego poziomu informujac zone!? olej dziada ! ujawnij mu ze mas zinnego,lepszego kandydata i odejdz z klasa.Poczuje sie dokladnie jak ty zdrdazona i upokorzona

Gość mariner
popieram argumenty Nooo W zasadzie nie masz komfortowej sytuacji choc mozna cie jakos zrozumiec ,ale trzymaj sie z dala od zony.Co ci zrobila? kto wie moze jest szczesliwa zyjac w nieswiadomosci? Tkie rewelacje na pewno zabola wiec po co ci to? Rzuc mu w oczy co o nim wiesz i odejdz !

Gość :((((
Skoro facet nie ma szacunku do żony, to się wcale nie dziwcie że i do was nie ma. Tak prawda o kochankach. Kochanka będąc nawet z tym facetem jak się rozwiedzie, zawsze będzie pamietac że swoją byłą żone skrzywdził i będzie się bac że z nią będzie tak samo... Więc po co sobie komplikowac życie? Ale wygór do was należy.

Gość marcoo
HAHAHAHAHAHAHAH zdradzona kochanka. jestes nikim. sama byłas zdradzana więc wiesz jakie to uczucie i teraz innej kobiecie robisz to samo, kundel szuka innej suki a ty masz żal o to??? ty chyba wypowiadając słowa nie myslisz-proponuje badania głowy:))))))) to wszystko pomijając jaką moralnie denną osobą jesteś.

Gość podpisuję się pod tym
perfidne suki! Kochanka tak samo jak prostytutka nie zasługuję na szacunek, więc się k**wo nie dziw że znalazł inną. Jesteś NIKIM!!!!!!!!

Gość kochankami zostają...
Zazwyczaj kobiety zaburzone. Z patologicznych domów ( nie mylic z ubustwem ! ), lub powielające wzory swoich rodziców i mające niską samoocenę. Chciaż od kobiety kochanki usłyszysz np: że jest jej z tym dobrze, że czuje adrenalinę spotykając się z żonatym. Prawdziwa kochanka to femme fatale.

Gość ahahaha no moze
taaaa jestem zaburzona,bylam kochanka ale nie jestem i juz nei bede,czyli mozna sie z tego wyleczyc,z tej potrzeby adrenalinki.

Gość nie wierzę by suka
przestała dawać to są bezwstydne dziwki, często żerują na kasie faceta - zwykłe prosytutki zbiera mi sie na wymioty na ich widok

Gość taka jedna hmm
ja bym poszła na spotkanie i powiedziała mu żeby spier....