Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlodna zimowa noza

czy nie wydaje wam sie ze sprawiedliwe byłoby ucinac chuje facetom

Polecane posty

Gość chlodna zimowa noza

żonatym po urodzeniu określonej wybranej przez żone liczbie dzieci a tym starym kawalerom po 35 roku zycia ? zło zmniejszyło by sie o 80 procent czy to takie ciezkie to zrozumienia ?

Gość niski smrodek
niech zgadne jestes stara albo brzydka albo jedno i drugie

Gość chlodna zimowa noza
jestem mloda i sliczna ale mysle z perspektywa o swojej przyszłosci :)

Gość trus kawka 5
autorko,masz jeszcze błonke?

Gość dobre to i sprawiedliwe
:)

Gość chlodna zimowa noza
Zbanowane Kciukiem ale ty jestes puierdolnieta a to ze jak bedziesz miec 40 na karku zaden nawet twój rówiesnik nie bedzie chcial na ciebie splunać ? a maz bedzie sponsorwał mlodsze na boku to juz cie nie obchodzi idiotko ?:)

Gość kulturalnyy
a co oni członkami zło wyrządzają?

Gość chlodna zimowa noza
kulturalnyy tak bez chuja i jader nie ma testosteronu bez tosteronu nie bedzie pozadania ani agresji 🖐️

Gość niski smrodek
a moze bys tak pomyslala o zadbaniu samej o swoja przyszlosc np. przez ciezka prace a nie robieniu za kurwe (sorry, mialem napisac zone) co daje dupy za abonament miesieczny?

Gość podszyw namber łan
nie, bo nie mial by mnie kto wtedy roochac

Gość chlodna zimowa noza
tak to jest głupie idiotki jestescie zapatrzone w tych waszych faceciko w i wierzycie w ich słowa wiernosci i milosci a potem opamietujecie sie w okoliccach 40 ze tak naprawde byli z wami ze wzgledu na mlody kawalek ciala i jest rozpacz 🖐️ wiec moze czas przeciwdzialac nim dla niektórych nie jest jeszcze za pozno ?

Gość kulturalnyy
dziś i tak mężczyźni mają niedostatek testosteronu i są zniewieścieli:P a bez pożądania nie byłoby seksu ani miłości, związków ani Ciebie ani dzieci:P

Gość chlodna zimowa noza
niski smrodek tylko ze ja mówie o seksualnosci kretynie i o wiernosci emocjonalnej a nie o pieniadzach :O co mi dadza pieniadze na starosc?jak bede stara dupa ? i za zadne pieniadze mlodosci nie kupie

Gość chlodna zimowa noza
kulturalnyy dlatego nie pisze o kastracji zaraz po urodzeniu tylko po okreslonym czasie kiedy juz zrobi chujem co trzeba 🖐️ na co 40 letniemu żonatemu wacek ?

Gość kulturalnyy
ostatnia wypowiedź oczywiście do autorki

Gość chlodna zimowa noza
tylko budzi jego frustracje zeby zaruchac mlodsza on cierpi ,żona cierpi, dzieci cierpią a tak nie bedzie chuja nie bedzie problemu 🖐️

Gość niski smrodek
no ale o co ci chodzi? twoja wartosc biologiczna bedzie bliska zero. mozesz wtedy albo sie zabic albo paskudzic swiat swoja obecnoscia. to twoja prywatna decyzja. dlaczego z tego powodu komus tam cos ucinac?

A ja sie zgadzam z autorka, taka prawda. Ja mam 34 lata i wczoraj odkrylam ze moj facet...szkoda slow w kazdym razie ona ma 26 lat. Faceci chyba lubuja tylko w kobietach do 30stki. A ja juz chyba do trumny sie bede szykowac. Popieram autorke, osobiscie bym uciela nie jednemu

Gość kulturalnyy
jak widać za zło masz na myśli zdradę a zdrada przecież nie jest złem tylko zdradą:P

Gość chlodna zimowa noza
niski smrodek zeby nadac równawage tej niesprawiedliwosci dzielacej mezczyzn i kobiety i zeby mj przyszly maz był mi wierny do konca moich dni i swoich dni twoja matka juz sobie strzelila mam rozumiec w glowe ?

Gość chlodna zimowa noza
kulturalnyy- więc tym bardziej nie ma nic złego w obcinaniu chujów :)

Gość kulturalnyy
tak jasne wszystkiemu penis jest winien:P a nie Wy kobiety:P źródło wszelkiego zła! wy same wybieracie tych umięśnionych, i nadmiarem testosteronu a później to płacz, bo "rucha" inną:P

Gość chlodna zimowa noza
to czy rucha czy nie rucha młodsza w pewnym wieku to juz tylko kwestia szczescia a nie jego chcenia i nie chcenia 18 nie przepuscil by żaden maja u boku 40 letnia zone ! a wtedy kobiety nie mają juz nic do powiedzenia jasny uklad jeden maz jedna żona do konca zycia , która na mocy prawa powinna decydowac czy juz meza wykastrowac czy jeszcze nie byłoby to sprawiedliwe w stosunku do tych którzy unikali by ożenku i wieku 35 byliby pozbawiani fiuta bez mozliwosci odroczenia , oznaczałby to ich brutalny koniec ale cóz , my kobiety nie mamy łatwo

Gość kulturalnyy
"chlodna zimowa noza tak to jest głupie idiotki jestescie zapatrzone w tych waszych faceciko w i wierzycie w ich słowa wiernosci i milosci a potem opamietujecie sie w okoliccach 40 ze tak naprawde byli z wami ze wzgledu na mlody kawalek ciala i jest rozpacz"--wy jednak lecicie na kasę co uwłacza naszej godności!:P w naturze musi być po równo co nie?:D znajdź mi jakąś kobietę co nie leci na kasę??:D bo ich jest bardzo mało.:P no i jak byłybyście normalne to podczas młodości nie interesowały byście się mężczyznami żonatymi(same sobie to robicie)tak więc same sobie jesteście winne:P

Gość chlodna zimowa noza
tak mnie wkurwiacie ze chyba rozpoczne ta akcje na własna reke na cudzych mezach :) a dobrze juz od dawna potrafie sobie zrobic sama nie potrzebne sa te wasze male smieszne fiutki , zalosne :O ŚMIECIE , wszystkiego najgorszego i zdychania w meczarniach 🖐️ mój facet juz widze tez ma zaciagi bo jak ogladamy telewizje i widzi starsze kobiety to zawsze je w niewybredny spoóśb komentuje wiec chyba kurwa bedzie pierwszy jak ja wam nie wierze ! jak ja was nienawidze !

Gość chlodna zimowa noza
ujebac wszystko razem w prostata i nasieniowaodami 🖐️ macie szczescie ze to starsze pokolenie jest bardziej potulne bo moje juz sie z wami nie bedzie tak cackac 🖐️

Gość chlodna zimowa noza
a jestem z 92 rocznika wiec gimnazjum juz dawno temu skonczylam 🖐️ i nie mam zamiaru sie spelniac jako matka i sprzataczka 🖐️ szukam dilera od pigulki gwaltu , wiec zastanówcie sie dwa razy nim pójdziecie z jakas 20 latka do łozka bo to moge być ja :D i moja brzytwa :D 🖐️

Gość aaaronnoris
jadra sa potrzebne facetowi do produkcji testosteronu niektorzy jak ja nie chca sporzytkowac go do seksu lecz do uzyskania duzej tkanki miesniowej i winikow sportowych!:D