Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlodna zimowa noza

czy nie wydaje wam sie ze sprawiedliwe byłoby ucinac chuje facetom

Polecane posty

Gość chlodna zimowa noza
KOBIETY ZASTANÓWCIE SIE DOBRZE I PRZEKAŻCIE TEN TOPIK DALEJ WASZYCH KOLEZANKOM , PRZYJACIÓLKOM SASIADKOM I TESCIOWYM ! TO DLA WASZEGO DOBRA ! nie myslcie chwila obecna , pózniej bedzie depresja mysli samobójcze i czarna rozpacz !

zgłaszam sprzeciw, prosze o ucinanie głowy, bez głowy, żyć mozna bez kutasa, nie da rady.

Gość kulturalnyy
"AveDave Jądra jeszcze rozumiem, ale kutasa?! A czym taki delikxent miałby się wysikać?przez cewnik?! kutas nie produkuje hormonów. Moja rada: ukończ gimnazjum a potem zabieraj się za prowo." -jądra? Ty kretynie przecież to one odpowiadają za prawidłowe funkcjonowanie organizmu(dzięki nim na się więcej energii, ambicji, siły.Właśnie dlatego kobiety wybierają tych co mają więcej testosteronu) doszkol się, albo lecz a później zacznij coś pisać:P albo w ogóle się nie ośmieszaj człowieku

Gość kulturalnyy
"chlodna zimowa noza KOBIETY ZASTANÓWCIE SIE DOBRZE I PRZEKAŻCIE TEN TOPIK DALEJ WASZYCH KOLEZANKOM , PRZYJACIÓLKOM SASIADKOM I TESCIOWYM ! TO DLA WASZEGO DOBRA ! "-kobieta to konkurencja i te młodsze często świadomie odbijają męża innym kobietom:P poza tym Ty nie jesteś kobieca, bo jesteś zbyt agresywna i wulgarna:D

Gość Juliaaaaaaaaaaaa324
nie wydaje mi sie sprawiedliwe mimo ,ze jestem kobieta bo facet to tez człowiek w koncu i nie powinno sie ograniczać jego wolności a kobiety tez zdradzaja to co powinno im sie jak np urodza 2 dzieci zaszywać ?

Gość Juliaaaaaaaaaaaa324
poza tym jakby tak było jak piszesz to kobiety by zdradzały w kołko tych facetów co im ucięto chuja z młodszymi założe sie ;)

Gość kulturalnyy
bo autorka jest młoda i nie wie czemu mężczyźni zdradzają:P a wynika to z ich charakteru, domu w jakim się wychowywali, a nie hormonów:P

Gość magiczny zbok
chlodna zimowa noza dotkneły mnie twoje słowa normalnie zraniły moje serduszko...ty się odwal od naszych ptaszków:) Zdradził cię ktoś albo twoją matkę, że się w rzeźnika zabawiasz? Macie na przyszłość nauczkę żeby dbać o ciałko i emanować erotyzmem dla swoich facetów a nie żreć ciastko i oglądać jak Hanka Mostowiak ginie zabita przez kartonowe pudła... albo wychodzić za porządnych facetów:) np takich jak ja