Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooja 80

Jaki rozmiar noszą wasze 6 miesięczne dzieci ?

Polecane posty

Gość mooja 80

witajcie bo mojej córce w tej chwili nakładam 80 urodziła się 30 lipca. a siostry ciotecznej syn nosi 86 a ma 17-19 miesięcy kurczę to moja w porównaniu do niego to jest duża.

Gość mam 6-miesięczną córkę
74 jest na nią jeszcze odrobinę za duży (kupiłam kombinezonik tak, żeby starczył na całą zimę)

Gość moja 80
rozmiar rozmiarowi nie równy bo ja też kombinezon kupiłam na 74 i jest jeszcze przyduży troszkę ale nakładam jejjeszcze rozmiar 74 mam 3 takie własnie body co są ok

Zalezy od ubrań . mój ma rok i nosi 68 kilka koszulek i 2 pary spodnmi reszta 74 80 86 i 92 .... Wiec juz sama niewiem jaki ma rozmiar kupuje wizualnie albo wejdzie albo nie wejdzie jedynie numer buta ma 22 ;)

dokłądnie . A nie które ubranka są tak zrobione ze niewiem rosną razemz nim heh Gdy się urodził miał je jako długie spodnie rozmiar z metki 62 a w tym roku bd mial na lato jako rybaczki hahah , tak samo spodenki dresowe nosi je od keidy ma 3 mce i dalej sa dobre dziwi mnie to strasznie ale fajnie tak;)

Gość klaudka16x
moj jak mial 6 miesiecy nosil 62/68 teraz ma 10 miesiecy i nosi 74, 80 jest jeszcze za duze.

Gość Na chorobowym ,..
Powiem ci ze dziecku dziecku nie rowne noe mozna porownywac rozmiarow moja mala w styczniu skonczyla 2 lata a nosi rozmiar 80 a na siatce centyl jest idealna a kolezanki corka ktora w grudniu skonczyla 2 lata i nosi 110 i tez podobno wszystko ok to zalez od dziecka .:)

no moj teraz jakos 10,5 wazy niby 82 cm ma ale te ubranka jakies dziwne są;) a urodzil sie 4100 i 59 cm . te numery to tak jak z nami niby numer m a wyglada jak xxl heh ;) Wszytsko na oko ^^