Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podła dziewczyna :-(

jestem podłą dziewczyną, bo mam już dość tego i zrobiłam coś strasznego

Polecane posty

Gość podła dziewczyna :-(

Mam dosyć swojego związku. Mój chlopak obraża się dlatego, za zamiast napisac do niego 30 smsów napisałam np 25-DOSŁOWNIE. Obrażony, gdy nie napisze ze tesknie . Mam go prosić o to by do mnie zadzwonił. Obrazony, dlatego, ze nie mam czasu wejść na gg, bo nie mam przeciez prawa miec obowiązkow w domu. To związek na odległość, starałam się, byłam cierpliwa, lecz już mam dość, cos we mnie pękło. Nie zalezy mi jak dawniej, on potrafił wziac mój telefon przetrzepać caly wraz z calym laptopem (archiwum gg, NK, wyszukiwarka internetowa) Pomyślicie sobie: ale patologia ile oni mają lat. Otóż ja 22, on 25. Cały dzien muszę być pod telefonem , a jak nie odpisze przez godzine to oznacza, ze go nie kocham (wg niego) miałam wielu znajomych, nie mam nikogo od roku, wszystko minęło odkąd jestem z nim. Nie zauważyłam ze odseparował mnie, myslałam, ze to dobrze, bo przecież tylko on się liczy. Od rana tylko siedze i pstrykam smsy i wypisuje ze go kocham. Przypomnialo mi się, jak kiedyś podał mi swoje hasło na facebooka, weszłam teraz bez wahania. Z jego rozmow dowiedziałam się ze jestem w ciązy i mu nie pozwalam na imprezy jezdzic (szok). Pisze tez z atrakcyjna studentka, która ma do niego pretensje,ze się nie odzywał. Nie powiem mu jeszcze o tym co przeczytałam, poczekam na coś grubszego. Duzo kolezanek do niego pisze. Powiedział,ze bedzie tak robił, skoro ja pisze z kolegami. Szukam haka na niego, naprawde jestem taka podła ze to zrobiłam, mam już wyrzuty sumienia.

Gość cowy?1--
kochasz go?

nie miej wyrzutów, sam zaczął, swoja drogą chłopak jest albo niedojrzały emocjonalnie albo mocno zakompleksiony ze wymaga od ciebie az tyle uwagi, probuje cie zamknac w zlotej klatce a to nie jest nic dobrego, zastanawia mnie jakby sie zachowywal gdybyscie mieszkali razem..

Jakbym tą skądś znała... Co prawda może poczty itp mi nie przeglądał, ale z tym pisaniem to porażka... Tylko mój pisze po jakieś 100-200 dziennie:D I nie daj Boże mu nie odpisać w ciągu 10min.

Gość wwwwooooolf
daj sobie z nim spokoj

i to jest bład, nie płaszcz sie przednim, dla mnei to jest chory zwiazek, jesli koles juz teraz ma takei odloty co bedzie za kilka lat, zostaniesz kura domowa i bedziesz dostawała w pysk za kazde wyjscie, za kazdy nieodebrany telefon. Zastanow sie, jestes jeszcze młoda.

Gość mieszkanka osiedla 1
toksyczny zwiazek , współczuję rezygnować z własnych upodobań żeby robic to co partner oczekuje bo jak nie to on bedzie pisał z innymi atrakcyjnymi dziewczętami masakra , jak para 16 latków a ni9e stare byki ponad 20 lat :O

Gość gertyrea
powiem ci jako kobieta doswiadczona że odejdx od niego i nie niszcz sobie zycia życie jest tylko jedno ja znam ten typ facetów ŻERUJE NA TWOICH EMOCJACH ŻERUJE NA TWOJEJ LOJALNOŚCI ZASTRASZA, OBWINIA wszelkie rzeczy ty TY będziesz winna a on będzie czekał na przeprosiny nie marnuj sobie zycia jeszcze młoda jesteś i znajdziesz faceta normalnego , nie trac nadziei

Czasami fajnie nam się gada, więc wtedy aż tak mnie to nie wkurza:) Ale no niestety, mam tez swoje życie i nie zawsze mogę mu od razu odpisywać, co biedaczyna będzie musiał w końcu zrozumieć:) Jest lepiej, ale powiem Ci, że tak naprawdę to oni nigdy z tego "nie wyrosną". Ale Twój rzeczywiście przegina i chyba nie do końca jest normalny, więc uciekaj jak najdalej.

No to chyba juz wiesz co powinnaś zrobić.. :) życze Ci z całego serca powodzenia.