Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniRak

Ona rak . On bliźniak . Jak u was to połączenie ?

Polecane posty

Gość PaniRak

Zadaję się teraz z bliźniakiem. Nie wiem czy zważać na to co mówią inny, czy znaki zodiaku mają znaczenie. ..? CO wy o tym sądzicie ??

Jestem rakiem mój mąż był bliźniakiem i tworzyliśmy przez 22 lata udany i szczęśliwy związek.

Gość kikikikikiki
ja blizniaczka on panna, jednym slowem mowiac katastrofaaaaaaaa :D

Gość kromsky
znam pare- ona rak, on blizniak, malzenstwem byli 16lat; potem rozwod; ona znalazla innego. a w sumie to przez cale mazenstwo zyli raczej obok siebie niz razem./

Gość Co z tą obiecaną zupą?
ja nie zwazam na to, moze dlatego wszystkie zwiazki mi sie rozpadaja bo mi zadna nie pasuje

gonia35 ja blizniaczka , on rak, tragedia , on domator lubiacy rzadzic , poza tym jak cos zacznie to nie skonczy , czepialnski , bardzo wrazliwy, wycofujacy sie i zamykajacy w skorupce blizniak , towarzyski , otwarty , lubiacy przygody , czassem dwulicowy a drugi narzeczony (obecny) jaki jest ?

Witam, Jestem rakiem a mój mąż to bliźniak. Jesteśmy ze sobą 12 lat. Idealnie nie jest, ale radzimy sobie. Niestety dwulicowość bliźniąt bardzo mi przeszkadza, no i te ciągłe zmiany zdania. Na szczęście jestem bardzo cierpliwa i spokojna więc zazwyczaj przeczekuję "nowe" super pomysły małżonka. No i jest bardzo zapominalski. Ja dla Niego jestem trochę za spokojna i często go to irytuje. Ale jakoś dajemy radę i jest całkiem OK :) Pozdrawiam

Gość gość
A ja jestem blizniaczka i kocham takiego jednego raczka.Zawsze rozumielismy sie bez słów.Raczki są bardzo uczuciowe i rodzinne..bliznięta też ale oprocz tego blizniak musi byc stale w ruchu bo szybko sie nudzi...ale za to wierna az po grob.

Gość gość
Ja jestem bliźniak, moja partnerka rak. Porażka, jak się poznawaliśmy ok rozpalała mnie. A teraz stagnacja, porażka. Szukam wodniczki :).

Gość gość
co za.........

Gość gość
Lepiej bliźniaku szukaj pani strzelec albo baran