Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komputerowa oslica

kopie zapasowe

Polecane posty

Gość komputerowa oslica

pozyczylam komputer od kolezanki...po miesiecznym uzytkowaniu nadszedl czas oddania go do rak wlascicielki.Myslalam ze po usunieciu...zawartosci historii..wszysztko bedzie skasowane..okazuje sie ze wybierajac opcje przywroc kopie zapasowe zapis historii wraca. Moze ktos wie...jak definitywnie usunac historie i kopie zapasowe...help me

Gość komputerowa oslica
jak nie wiesz o czym piszesz to po co doradzasz wpuscisz mnie w maliny czlowieku i komp trzasnie w drobny mak...albo sie znasz...albo nie... wchodze w historie kasuje ja...a u gory mam napis kopie zapasowe klikam i wszystko wraca spowrotem calutka historia...a chodzi o to by ja wykasowac na ameno...

Gość sfgdsgtwt
nie wiem o czym ty piszesz, wróżka nie jestem :O

Gość komputerowa oslica
Nastepny madrala czy nie jasno napisalam ze jestem komputerowa oslica...nie wiem jak znalesc ukryty folder...potrzebuje instrukcji krok pkroku...komputer ma windows xp tylko tyle...wiem

Gość może ma takiego antywirusa
który robi jej kopie zapasowe na wypadek utraty ważnych danych? To bardzo pożyteczna funkcja i nie radziłabym usuwać tych kopii koleżance, bo ona pewnie ma tam pożyteczniejsze rzeczy niż twoja historia przeglądania.