Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciejestdodupyyyy

kolega chce seksu co ja mam mu powiedziec heeelp

Polecane posty

Gość zyciejestdodupyyyy

to moj dobry kumpel, znamy sie jakies 5 lat, nie ukrywam, ze przespalismy sie ze soba, chyba z 2-3 razy i koniec-on kogos tam poznal, ona zaszla w ciaze maja dziecko i ok, dla mnie pzoostal kumplem i tak mu tez powiedzialam, ale on co mnie spotka, lub jak napisze smsa co slychac odpisuje ze chetnie by sie poseksowal, czy zostane jego kochanka itd odbilo mu, ja nie mam zamairu, chcialam tylko utrzymywac kontakt no ze wzgledu na dobre kolezenstwo, nie chce byc niemiła, ale chyba bede musiala

Gość sisiMK
napisz ze z zajetymi sie nie seksisz :P

Gość Plastusiowypamiętnik
daj mu wizytówke najbliższego burdelu :classic_cool:

Gość napisz mu tak
że też byś się poseksiła ale on wypadł już z wolnego obiegu

Gość zyciejestdodupyyyy
hehe dobre, wiecie ze chyba tak napisze, nie chce sie klocic ale mnie to wkurwia juz

Gość gadu-99
Ciężka sprawa, tak żle a tak nie dobrze, rzucaj moneta i bierz pigułki, albo jedno - albo drugie, a nie masz w okolicy - innego lepszego członka ?

uuuuu...glupia sprawa a wrecz powazna..nic dziwnego ze skoro spalas z nim wczesniej to teraz znowu chce..porozmwiaj z nim i powiedz ze nie masz zamiaru znim tego robic i ze widzisz w nim dobrego kumpla...

Gość bezkonfliktowy
spałam z kolegą... 2 x 3 razy dziwne, do głowy by mi nie przyszło spać z koleżanką, co to qrwa ? wypicie herbaty czy jak ? chyba z 2 x 3 razy , no nie, motzne, nie pamiętasz ile razy wpuściłaś dobrego kolegę w siebie ? NO ŻESZ TY Tk OWAKA :d

Haha, nie chcesz byc niemila:D To badz uprzejma i rob mu od czasu do czasu loda:D No powiedz prosto z mostu jak widzisz Wasza relacje i tyle. Nie masz obowiazku bzykac sie z kumplami...

Gość przysłowie na dziś
nie wchodzi się do tej samej rzeki 2-3 razy, no, może 4