Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiho

godzina zero

Polecane posty

Gość fiho

mam dość zachwiania emocjonalne wszystko psuja:( myślę od teraz pozytywnie od tej chwili chudnę

Gość jagodka1299
JA! teZ!

Gość fiho
można powiedzieć ze 10 dni stycznia zostało, nie można ich zmarnować:)

Gość fiho
dzien pierwszy jest dobrze:)

Gość dieta ma byc zdrowa!!!!
powodzenia najważniejsze to 5 posilkow i dieta mż +wr a efekt przyjdzie szybko

Gość fiho
aa nie ja w ta stronę nie idę, ja nie należę do osób które jedzą dużo ta metoda sprawdza się, ale tylko u osób które nie były nigdy an diecie i jedzą bardzo dużo, że mają z czego rezygnować np. z chleba, ziemniaków...ja te eliminacje mam za sobą przez diety(ogr. jedzenia) doprowadziłam do tego że 5 posiłków jest dla mnie metodą nie do zastosowania. mój plan to raczej tylko jeden zdrowy posiłek, to ki zupełnie wystarcza:) chodzi o to żeby nie było po drodze własnie dodatkowych posiłków pierwszy dzień uznaje powiedzmy za udany dziś wstałam z pozytywnym nastawieniem:) idę zaraz robić sobie spa:) a później siłownia i impreza::)

Gość fiho
fajnie dzień minął trochę głodna jestem:(

Gość henriiika
jak wygląda wasze menu? bno do konca nie wiem ;)

Gość refleksja odchudzonej:)
stosowalas wiele diet, rozwalilas sobie metabolizm na tyle ze teraz dziala jedynie dieta "1 posilek dziennie" Czyli wybierasz to samo narzedzie ktorym poslugiwalas sie zawsze, nie wymaga zadnej pracy nad soba i daje chwilowy efekt. Zeby cos zmienic w zyciu musisz zmienic narzedzia. Brak ci rownowagi chmicznej wiec zdarzaja sie " zachwiania emocjonalne" i potem od nowa zaczynasz z odchudzaniem Uprawiasz scenariusz tysiecy na tym forum a co gorsza wiesz ze robisz zle i wiesz na czym polega racjonalna dieta i zdrowe chudniecie. Tylko sadzisz ze to nie dla ciebie bo dla ciebie tylko droga destrukcji. Ale dzis wstalas z pozytywnym nastawieniem i swiat jest piekny.

Gość henriiika
a ten posilek o ktorej zjesc najlepiej

Gość fiho
hej ja od dziś jem maślanki serki otręby zobaczymy czy wyjdzie ostatnie dni to głównie mięso i sałata-mam dość:) teraz mam ochotę na nabiał ja jem rożnie ale przedział od 16 do 19-zależy o której jestem w domu teraz będę jadła dwa razy bo te maślanki to nie są tak sycące jak mięso a tak jestem świadoma tego co robię;/ ale chyba to wszystko polega na tym ze muszę się do końca życia pilnować co jem... nie jest tak ze sobie odmawiam jak mam ochotę czasami zjeść coś nie dobrego