Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaalaaaaamon

Cchę dojść!!! :(

Polecane posty

Gość aaaaaaalaaaaamon

Już mnei szlag trafia. Młoda jestem, ledwie 22 lata. 5 lat współżyję, miałam 3 partnerów... Mam kochanego faceta już 2 rok ale nie mogę dojść. Seks jest co najwyżej "super przyjemny". Sama ze sobą tez nie mogę dojść, a już próbowałam dziwactw różnych ;( Nie mogę dojść - czy to kwestai tego samego typu co kolor włosów? Po prostu tak jest i już?

Gość wanieczka.. _765
Moze to kwestia Twojego nastawienia. zastanów się co Cie podnieca, może wolisz kobiety, albo lubisz dominacje. nie skupiaj się na tym,że nie dochodzisz bo blokujesz sama siebie. Twój facet wie o tym?

Gość nikus 5
dołączam :(

Gość sextasy69
Tez tak mam ;-) co prawda dochodze ale bardzo rzadko i najczesciej w takiej pozycji gdy moj partner siedzi a ja dzialam :-D nigdy nie dochodze gdy tego chce...nie trzeba o tym myslec :-) kiedy sama zabawiam sie ze soba to orgazm przychodzi po kilku minutach :-P

Gość aaaaaaalaaaaamon
Nie kręcą mnie kobiety, nawet myślałam tak jeszcze w liceum ale nie - uważam ze są obrzydliwe dosyć ;p Bardzo lubiefacetów, patrzeć na nich, bardzo czujęsię podniecona przed seksem ale potem no... jest bardzo przyjemnie. I tyle. Żadnych uniesień większych Z chłopakiem o tym nie rozmawiam. Zdecydowanie sugeruje co by mi się podobało, ale nie mówię jednak że jest kiepski w łóżku bo strasznie się martwię że siętym przejmei bardziej niż powinien... Poza tym wydaje mi się, że jest "dobry" (znałam jego byłą i wypowiadała się...), robi to co chcę, długo... ale po nawet i 40 mintuach po prostu już mnie kości bolą i wolę udawać aby i on doszedł (bo pierwszy nie chce)... Nie wiem co zrobić, lubięseks bardzo ale chciałabym kiedyś dojść.

Gość kra-m
Sproboj z innym facetem, poszukaj sobie kochanka.

Gość kronrfyt
opowiedz najbardziej skrytą i mroczną fantazje sexualną, ktos musi w tobie to odkryc