Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Rhovannion - potrzebuję pomocy!!!

Polecane posty

Gość carrieeeeeeeeeeee
wiesz, ze jestes jedna z najgłupszych osób na kafeterii?

Tylko ubierz się odpowiednio - schludnie i poważnie, jak przystało na wiarygodną, uczciwą i przykładającą się do nauki studentkę. I nie wspominaj o swojej namiętności do smażonych parówek, bo może to źle zrozumieć :classic_cool:

Chociaż, z drugiej strony - jeśli wspomnisz o nich na początku, to może szybciej sprawę załatwisz :P

CarrieBradshaw-Preston Wez sie nie smiej. Ona jest bardziej pilnom studentkom niz ja. Ma stypendium, a ja srednia 3,75 tylko. to trzeba było się uczyć a nie gnić na kafe...

Rhov, słuchaj mam takie pytanko. Typ od analizy dziela literackiego powiedział, ze trzeba napisac o motywie mysliwego w I cz. Dziadów nie? Od pieśni strzelca. Z perspektywy takiej, iż Gustaw, Strzelec i Mysliwy Czarny to jedna osoba. W jakim opracowaniu to moge znalezc? Bo szukam i szukam, nic nie moge znalezc. :O

"Bo prawdopodobnie nie ma takiej analizy. Dlatego kazał Wam pisać." :D:D:D:D NO, Carrie, coś czuję, zę bez parówek się nie obejdzie :classic_cool:

czuje sie przy was jak jakis glupek ktory nie skonczyl studiow i przerwal p[o dwoch latach mega latwy kierunek