Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko200dni

200 dni do idealu. START: 20.01.2012

Polecane posty

Gość tylko200dni

waga wyjsciowa : 82 cel: 50/55 jak? - duuuuuzo wody!!!! - codzienny fitness - dieta 1000 kcal - rowne godziny posilkow- 9/12/15/18 - wykluczone: chipsy, slodycze, alkohol

Gość tylko200dni
Nie poddam sie !!!! jak mozna bylo sie tak spasic??? Ale przysiegam ze za 200 dni wlasna matka mnie nie pozna!!!!!

Gość tylko200dni
jem kupe

Gość olcia_888
what??

jakis idiota powyzej sie podstawil tak jak powiedzialam, zaczelam. sniadanie: ser bialy plus kromka chleba= 147kcal

Gość ekler19
przylaczam sie do ciebie . tylko ja na diecie 1200 kcal.

Gość marzenka89
Ja też jeśli można moja dieta to : 1 dzień kefir w dowolnych ilościach 2 dzień 1 kg startej marchewki w dowolnych ilościach 3 dzień 1 kg białego sera 4 dzień 1 kg piersi z kurczaka gotowanej 5 dzień 1 kg warzyw ( jak kto lubi) kolejne 3 dni to dieta bananowa ś 1/2 banana + jogurt naturany + 3 łyżki otrab i to jemy na sniadanie obiad i kolacje na przekaski male jablka Takim oto sposobem mam zamiar zrzucic ok 6 kg a póżniej już tylko baardzo zdrowe zywienie . Dodam że codziennie jezdze na rowerku stacjonarnym 45 minut i pije herbatki wspomagajace odchudzanie i baaardzo dużo wody :):) waga startowa 65,5 wzrost 173 cm Razem się uda:):)

Gość marzenka89
aha a mój cel to 58 utrzymanych kilogramów :):)

Trzymam kciuki za autorkę, zwłaszcza,że ja też jestem na diwcie 1000kcal od wczoraj:) Chcę schudnąć 13 kg. Do kiedy? szybko:)

Gość marzenka89
Ja też szybko :D ponieważ u mnie jest tak ,że gdy zobacze efekt to mobilizacja wzrasta o 500 % i zabieram sie za walke o leszpa sylwetke jeszcze bardziej , zreszta moj facet jest sportowcem i juz nie wspomne o tym jak wyglada moje cialo obok jego ciala :):)ale uda sie - musi!!:)

Gość marzenka89
Desdemona mam pytanie czy Wy bedac na diecie 100 kcal jecie tylko zdrowe kalorie czy miejsce na slodkosc tez sie znajdzie ??