Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez biustu nie mam i pytam

co jezeli kobieta nie ma piersi ... atrybutu kobiecości

Polecane posty

Gość idasasqwqwq
Skoncxylem juz studia, do napisania

Gość zazuuuu
to mi zostaje już tylko się powiesić... brak biustu i płaski tyłek... tragedia na całej linii

Gość lord stront
Taka_Jedna_23_latka Okolice Krakowa? To nie mam tak daleko :D

Gość Taka_Jedna_23_latka
zazuuuu - ja też nie mówię, że mój tyłek to jakiś 8 cud świata, jednak przy miniaturowym biuście to jest jakąś zaletą ;) Płaski, czy nie, jest na swoim miejscu ;) lord stront - tak, ja okooolice Krakowa, a Ty? Jakie okolice, albo województwo ;) ?

Gość Un homme fatal;)
"tzw. deska, jest płaska z przodu i z tyłu" zawsze należy szukać pozytywów a Twój post wskazuje że nie masz ..skoliozy.

Gość lord stront
śląskie, kotku ;)

Gość truiooop
ja mam bardzo mały biust, ale akurat nie cierpię z tego powodu- podoba mi się taki po prostu. zawsze tez miałam duże powodzenie u facetów więc dla mnie, to jest sztuczny problem. ale jak masz kompleksy, to zrób sobie operację. szczerze mówiąc, to nie rozumiem tych lasek co całe życie jęczą, że są płaskie jak w dzisiejszych czasach można to łatwo zmienić.

Gość lord stront
miałem już piersi i waginę a teraz mam penisa bo się przerobiłem na faceta.

Gość Taka_Jedna_23_latka
Śląskie hm to bliżej jak dalej heh ;) truiooop - fakt, że narzekamy na mały biust, jak to kobiety. Ale ja jednak na operacje bym się nie zdecydowała, mimo wszystko mam jakieś granice w narzekaniu ;) Poza tym to już nie jest naturalne... ;)

Gość lord stront
Taka_Jedna_23_latka ...no popatrz ;) Ja Ciebie rozumiem. Po prostu jest kompleks, lęk przed oceną, odrzuceniem. Mamy rozmaite fiksacje i wrażliwości. podszywaczu proszę wykazać większą inwencję Muszę na razie spadać ale wrócę :classic_cool:

Gość lord stront
...miałem na myśli, że MY LUDZIE mamy rozmaite wrażliwości i co dla jednego nie znaczy nic, dla drugiego jest problemem. I tak podchodzisz do tego świadomie. Ale szkoda, żeby się szpilki marnowały, gdy możesz w nich pójść na spacer ;) z miłym kolegą :classic_cool: Przyznam, że mam skłonność do flirtów ;)

Gość Taka_Jedna_23_latka
lord stront - no jest kompleks, dokładnie lęk przed oceną :) Ja wiem co posiadam :P i boje się jak inni to ocenią, oczywiście mam na mysli płeć przeciwną ;) No te Twoje skłonności to chyba niegroźne ;) Hmm myślę, że spacer z miłym kolegą ewentualnie mógłby mi poprawić humor :P

Gość idasasqwqwq
Spacer z milym kolega? Uwazaj bo na spacerze moze sie nie skonczyc. Moze bedzie leczenie z kompleksu hihih

Gość lord stront
Opowiem Wam Bajke To było tak. Pewnego dnia sobie spadłem z pracy, wpadłem do knajpki na tzw szybki lunch i przy okazji wpadłem to niby męskiej toalety ...i... wpadłem zapomniałem, ze powinienennie zagkladac do pisuaru

Gość Taka_Jedna_23_latka
Hehe :) Spacer to spacer :) Do moich kompleksów jest dłuższa droga, a nie już tak na I spacerze hehe :)

Gość idasasqwqwq
Droga mozna zawsze wykluczuc dla Twojego dobra. Leczyc kompleksy trzeba jak najszybciej, dla twojego dobra hihih

Gość Taka_Jedna_23_latka
Hm ale z kompleksem to chyba muszę sobie sama poradzić ;) Co nie ukrywam nie jest łatwe ;)

Gość idasasqwqwq
Zawsze mozna pomoc wyleczyc z kompleks, w koncu on jest zwiazany z facetami hehe

Gość sassssssssssssssssss
mam koleżanke bardzo szczupła i z maleńkim biustem a nosi dekolty i ogólnie jest raczej ładna i towarzyska, wiec faceci się wokół niej kręcą. ja już zaakceptowałam swój biust, dzięki facetowi. a jak chce dekolt to biore push up, są staniki które powiększają o 2 rozmiary i piersi wyglądają w nich tak sexownie jak u dody! ale w sumie nie czuje sie tak, bo wtedy kazdy sie gapi itp jedynie przed moim facetem ubieram takie mocne dekolty albo gdy jest 30stopni, ale wtedy w takim staniku jest za gorąco. uważam, że jak sie jeszcz szczupłym to mały biust jest ok, gorzej jak ktos jest gruby. MASUJCIe SIĘ

Gość Taka_Jedna_23_latka
No przynajmniej ogólnie jestem szczupła więc nie jest najgorzej ;) Hehe może pomyślę o tym masowaniu hehe ;) Bo w sumie co mi pozostaje ;P Mniejszy już nie będzie ;)

mi przez masaże przytył 1-2cm! :) dziś rano się mierzyłam, już mam różnice 15-16cm :) chciałabym aby było 20cm:p ciekawe ile mają kobiety ze średnim i dużym biustem. 30, 50cm?

Gość Taka_Jedna_23_latka
Hm masażu na ten kompleks jeszcze nie próbowałam...

Gość lokolka
jak ty ktoś napisał jak dziewczyna jest szczupła to biust może byc niewielki wygląda to normalnie nawet fajnie nie każdej pasuje duży biust, gorzej jak dziewczyna jest otyła a cycek nie ma wtedy to tragedia

Gość Taka_Jedna_23_latka
Można się pocieszać, że do szczupłej osoby nie pasuje duży biust, ale jakikolwiek by nie zaszkodził, z drugiej strony jest tyle szczupłych dziewczyn z całkiem fajnym biustem... Nie ma sprawiedliwości na tym świecie ;)

Gość lord stront
Cześć ;) Sprawiedliwości nie ma! I na nic nam ronić łzy. Jakikolwiek, by nie zaszkodził. :D Zabawnie to powiedziałaś. Lepiej nie mieć tego biustu, niż nie mieć poczucia humoru. Tak myślę.

Gość lord stront
Ja myślę A!!!! To cos zgoła absolutnie nowego.Może piersi mi na dokładkę również urosną.

male cycki to nie problem dziewczyny , moja ex miala male piersi i mi to nie robilo , moja terazniejsza znow ma duze, ale facetom nie chodzi tylko o cycki :)

Gość Taka_Jedna_23_latka
Myślenie... każdemu się zdarza :P Z drugiej strony nad poczuciem humoru można popracować :P A nad biustem to już niebardzo ;P Chyba pozostaje mi szukać faceta któremu spodoba się miniaturka ;P

ja sie spytałam wczoraj faceta, czy bardzo sie rozczarował, jak zobaczył moje piersi hehehe powiedział, że nie itp a ja "no a co innego mogles powiedzieć?nie chcesz, aby było mi przykro"